Της Μαρίας Ένεζλη, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


Ενα τηλεφώνημα κάποιες φορές είναι αρκετό για να μάθεις και να γνωρίσεις έναν άνθρωπο καλύτερα μέσα από τα πιστεύω του και τα σχέδιά του για το μέλλον. Αυτό ακριβώς έγινε με την Κατερίνα Κάλαγκμπορ, πρώην εκπρόσωπο Τύπου της νεολαίας των ΑΝ.ΕΛ. του Πάνου Καμμένου, η οποία συμμετέχει στις επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου στον Αγιο Δημήτριο από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

ΤΟ BLOG. Η καλλονή, που κατάγεται από τη Νιγηρία, αλλά έχει γεννηθεί στη Σερβία και μεγαλώσει στην Ελλάδα, μαζί με την αδερφή της, Μαρία, που κάνει δημόσιες σχέσεις, προχώρησε στη δημιουργία μιας προσωπικής σελίδας στο Ιnternet, με απώτερο σκοπό τη συγγραφή βιβλίου με ειδικό περιεχόμενο, το οποίο θα τιτλοφορείται «Οι αόρατες σχέσεις μεταξύ γυναικών». 

«Εδώ και έναν χρόνο είχα στο μυαλό μου να δημιουργήσω ένα τέτοιο blog, το οποίο τελικά το ξεκίνησα μετά τις εκλογές. Ονομάζεται www.kalagkmpor.gr. Ηθελα να το διαμορφώσω με τέτοιο τρόπο που να έχει θέματα που να αφορούν στη νεολαία και όχι μόνο, θέματα από την πολιτική, το lifestyle, να υπάρχει διαφήμιση και, φυσικά, θέματα που να απευθύνονται στη γυναίκα, που αποτελεί ολόκληρο κεφάλαιο από μόνη της, για να μπορέσω να ασχοληθώ εκτενέστερα και πιο συγκεκριμένα μαζί της..», αποκαλύπτει η «μαύρη γαζέλα» και συνεχίζει αναφερόμενη στο βιβλίο που ήδη γράφει και, ιδανικά, θέλει να εκδώσει μέσα στους επόμενους 6 με 8 μήνες. «Ηθελα πάρα πολύ να γράψω ένα βιβλίο για τις ομοφυλόφιλες γυναίκες οι οποίες θέλουν, αλλά δεν μπορούν λόγω νομοθεσίας να αποκτήσουν παιδιά, ώστε να μπορούν να ζουν και εκείνες σαν οικογένεια. Θεωρώ πως και αυτές έχουν το δικαίωμα αυτό και είναι άδικο», μας λέει. Η ίδια, όπως αποκαλύπτει, έχει έρθει σε επαφή με ομοφυλόφιλες γυναίκες, οι οποίες έχουν μοιραστεί μαζί της τους προβληματισμούς τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα, η Κατερίνα δεν διστάζει να αναφερθεί και σε ένα συγκεκριμένο σκηνικό που βίωσε με μια κοπέλα. 

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε η "μαύρη γαζέλα"...