Η λαϊκή ρήση «και κερατάς και δαρμένος» που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της πρώην συζύγου του ιταλού μεγιστάνα των ΜΜΕ Βερόνια Λάριο η οποία πρέπει να του επιστρέψει πίσω δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι, το εφετείο του Μιλάνου αποφάσισε να «περιορίσει» μόλις στα 2 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα την διατροφή που η Βερόνικα Λάριο θα λαμβάνει από τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό και πρώην σύζυγό της Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κοριέρε Ντέλα Σέρα», η κυρία Λάριο θα πρέπει να επιστρέψει στον μεγιστάνα τα 36 εκ των 108 εκατομμυρίων ευρώ που της έχει καταβάλει έως σήμερα ως διατροφή.

Η πρωτοβάθμια δικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί τον Δεκέμβριο του 2012, όριζε την διατροφή της κυρίας Λάριο στις 100.000 ευρώ την ημέρα, ή 36 εκατομμύρια τον χρόνο. Η απόφαση είχε αναδρομική ισχύ.

Τέλος, το εφετείο της ιταλικής συμπρωτεύουσας αποφάσισε, πως πρέπει να κάνει «έκπτωση» στον Μπερλουσκόνι αλλά σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, οι δικηγόροι των δυο πρώην συζύγων προσπαθούν να συμφωνήσουν σε ένα συνολικό «εφάπαξ» ποσό, για να ξεπερασθεί η λογική της μηνιαίας διατροφής.

Δείτε παλαιότερη φωτογραφία με τον Ιταλό πρωθυπουργό, καθώς και ορισμένες νεότερες της πρώην κυρίας Βερόνικα Λάριο με μαγιό ..