Και τι ζήτησε…; Να αδειάσουν ένα ολόκληρο φράγμα προκειμένου να βρει το κινητό του, που του έπεσε όταν έβγαζε σέλφι. Και όπως μεταδίδουν τόσο το BBC όσο και πολλά ΜΜΕ στην Ινδία, αυτό δεν ήταν απλά μια απαίτηση του κυβερνητικού αξιωματούχου Rajesh Vishwas. Έγινε κιόλας

Στην περιφέρεια Chhattisgarh, στην κεντρική Ινδία, αναγκάστηκαν λοιπόν να προχωρήσουν στην αποστράγγιση του φράγματος προκειμένου ο επιθεωρητής τροφίμων Rajesh Vishwas να πάρει ξανά στα χέρια του το κινητό του, καθώς -όπως είπε- αυτό περιείχε ευαίσθητα κυβερνητικά δεδομένα.

Η αντλία λειτουργούσε για τρεις ημέρες, αδειάζοντας περίπου δύο εκατομμύρια λίτρα νερού, αρκετό για να αρδεύσει 6 τετραγωνικά χιλιόμετρα καλλιεργήσιμης γης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Σε διαθεσιμότητα ο αξιωματούχος

Τελικά η συσκευή αξίας 1.200 δολαρίων βρέθηκε, αλλά είχε καταστραφεί από το νερό.

Το θέμα, όπως αναφέρει και το BBC, πήρε διαστάσεις και έγινε καταγγελία, με τον κυβερνητικό αξιωματούχο να κατηγορείται για κατάχρηση της θέσης του.

Ο Rajesh Vishwas τελικά τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι να διεξαχθεί έρευνα. Ο ίδιος αρνείται ότι έκανε κατάχρηση της θέσης του και δήλωσε ότι το νερό που αποστράγγισε ήταν από το τμήμα υπερχείλισης του φράγματος και άρα… «δεν ήταν για χρήση».