Μια περίεργη υπόθεση εκδικάζεται στα δικαστήρια της Βρετανίας. Μία γυναίκα δηλώνει ότι εξαπατήθηκε καθώς για δύο χρόνια πίστευε ότι ήταν σε σχέση με έναν άντρα, που στην πραγματικότητα ήταν… γυναίκα.

Συγκεκριμένα, αφού αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα είχε παρουσιαστεί σαν άντρας, η σύντροφός της, της έκανε μήνυση. Το θύμα μάλιστα ισχυρίζεται ότι είχε «σεξουαλική επαφή» με τον «άνδρα» και μάλιστα σχεδίαζε να τον παντρευτεί.

Η Blade Silvano κατηγορείται για απάτη εις βάρος της συντρόφου της, αφού την έκανε να πιστέψει ότι… ήταν άνδρας. Η 40χρονη, από το Bishop’s Castle, δικάζεται τώρα στο Cambridge Crown Court και αρνείται τις κατηγορίες.

Το χρονικό της περίεργης  ιστορίας

Το ζευγάρι γνωρίστηκε διαδικτυακά στα τέλη του 2016, αφού η Silvano παρουσιάστηκε ως άντρας σε ιστοσελίδα γνωριμιών, τονίζοντας ότι ψάχνει γυναίκα. Συναντήθηκαν από κοντά τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Αφού έκαναν σχέση, τελικά αποφάσισαν να παντρευτούν.

Ο γάμος όμως αναβλήθηκε λόγω υποτιθέμενης «ασθένειας» της κατηγορούμενης. Δύο χρόνια αργότερα, συγκεκριμένα το 2018, το θύμα -όπως ισχυρίστηκε- ανακάλυψε την αληθινή ταυτότητα του Silvano στο Facebook.

Η Silvano, ωστόσο, αρνείται όλες τις κατηγορίες τονίζοντας ότι η σύντροφός της γνώριζε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι – όπως αναφέρει η Daily Mail - καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσης, η γυναίκα συνέχισε να αναφέρεται στον Silvano ως «άνδρα», λέγοντας: «Την έχω γνωρίσει μόνο ως αρσενικό».

Η δικηγόρος υπεράσπισης, Debra White, τη ρώτησε: «Της είπες ότι η σεξουαλική σου φαντασίωση ήταν να κάνεις σεξ με μια γυναίκα;» και εκείνη απάντησε «όχι».

Στη δίκη ακούστηκαν επίσης λεπτομέρειες για τις προετοιμασίες του γάμου τους, για τις οποίες η υπεράσπιση υποστήριξε και πάλι ότι ήταν όλα μέρος του παιχνιδιού ρόλων τους.