ΚΡΙΟΣ
Με την Πανσέληνο στο 12ο οίκο σου ταυτόχρονα με το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, έχεις μια κρυφή ανησυχία και πολλά βάζει ο νου σου για τη σχέση σου που σε γενικές γραμμές δεν τα λες και θετικά. Εκμυστηρεύσου τους προβληματισμούς σου στο ταίρι σου, ακόμα κι αν υποψιάζεσαι ότι θα βαρύνεις κατά πολύ την ατμόσφαιρα μεταξύ σας ή θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι σου. Καλύτερα να βγάλεις από μέσα σου ό, τι έχεις παρά να το αφήνεις να σε «τρώει» και να σου δημιουργεί αμφιβολίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιες φορές χρειάζεται να ρισκάρεις έστω και λίγο για να γίνει κάτι καλό στα ερωτικά σου. Το να κινείσαι εκ του ασφαλούς συνεχώς, μεν εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πατάς γερά στα πόδια σου και ξέρεις τι σου γίνεται αλλά το αλατοπίπερο που είναι απαραίτητο για να τονιστεί η γεύση τους δεν υπάρχει. Αν είσαι σε σχέση ενδεχομένως κάποιες σκέψεις ζήλειας να κάνουν την εμφάνισή τους και να δηλητηριάσουν το μυαλό σου. Μην αφήσεις τα διάφορα σενάρια να σε οδηγήσουν σε σκηνικά, αν πρώτα δεν τα επιβεβαιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η Πανσέληνος σου δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες και την διάθεση να αναζητήσεις το ιδανικό στα ερωτικά σου αλλά εδώ είναι και η παγίδα που μπορεί να πέσεις. Το να κάνεις βιαστικές κινήσεις για να μη χάσεις αυτό το άτομο που εσύ θεωρείς ευκαιρία, ίσως σε οδηγήσει τελικά στην διάψευση. Πάρε το χρόνο σου και εξέτασε όλες τις πιθανές επιλογές σου, ακόμα κι αυτές που δε σου «γεμίζουν το μάτι». Ίσως αυτό που ψάχνεις να μην είναι αυτό που διακρίνεται με ευκολία αλλά κρυμμένο κάπου στο βάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με αυτήν την Πανσέληνο ενδεχομένως να έρθουν στην επιφάνεια πολλά μυστικά που σε αφορούν ή παιχνίδια που παίζονταν τόσο καιρό πίσω από την πλάτη σου που δεν είχες πάρει χαμπάρι. Πιθανόν να θέλεις να ανοίξεις το στόμα σου και να τα πεις έξω από τα δόντια με τη φόρτιση που έχεις, είναι όμως το πιο σοφό ή είναι καλύτερα να περιμένεις να έχεις πλήρη εικόνα; Ο σύντροφός σου θα παίξει σημαντικό ρόλο γιατί είναι ο μόνος που θα μπορέσει να σε συγκρατήσει από τις όποιες παρορμήσεις σου, οπότε μην αρνηθείς τη βοήθειά του.

ΛΕΩΝ
Το πάθος και οι υπερβολές δεν έχουν θέση σε αυτή την Πανσέληνο καθώς είσαι πολύ πιο προσγειωμένος/η και καλείσαι να πάρεις τις όποιες αποφάσεις σχετικές με τα ερωτικά σου με βάση τη λογική και το συμφέρον σου κι όχι τον ενθουσιασμό που μπορεί να σου δημιουργεί ένα άτομο. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να μην αποφύγεις μια συναισθηματικά φορτισμένη συζήτηση με το σύντροφό σου που ίσως αφορά στην οικονομική διαχείριση του κοινού σας ταμείου και με κόπο δε θα καταλήξει σε καυγά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος σήμερα στον άξονά σου προσπαθεί να σε σπρώξει στο δρόμο της κατανόησης και της συγχώρεσης. Δεν αποκλείεται λοιπόν εξαιτίας ενός γεγονότος να διαπιστώσεις ότι η επιείκεια που θα δείξεις προς το σύντροφό σου και η διάθεση να ξεπεράσετε μαζί ό, τι προκύψει να είναι πολύ πιο αποδοτική από την κριτική και την δηκτικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η, αν και βρίσκεσαι σε μια τραμπάλα που γέρνει πότε στο συναίσθημα και πότε στη λογική, δεν εμποδίζεσαι να κυνηγήσεις ένα ερωτικό σου στόχο. Αν ψάχνεις ακόμα το άλλο σου μισό, κλικ εδώ.

ΖΥΓΟΣ
Ίσως σήμερα διαπιστώσεις ότι ο μεγαλύτερος εχθρός της σχέσης σου μπορεί να γίνεις εσύ με τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν αρκετά συχνά. Με το τετράγωνο κιόλας του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα ενδέχεται να το παρακάνεις, κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς το σύντροφό σου για διάφορα που κατέληξες ότι ευθύνεται κάνοντας δικούς σου, περίεργους συνδυασμούς. Πάρε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά γιατί στο τέλος δε θα αποφύγεις αυτό που φοβάσαι και θα το έχεις προκαλέσει εσύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος όσο ρομαντισμό έχει, άλλο τόσο σε κρατά σε πλήρη επαφή με την πραγματικότητα. Ζήσε τη στιγμή σου, απόλαυσε την ατμόσφαιρα που δημιουργείται και εκδήλωσε αυτά που κρύβεις μέσα στην ψυχή σου, χωρίς φόβο ότι θα παρασυρθείς συναισθηματικά και θα χάσεις τον έλεγχο. Αυτό θα κάνει και το άλλο άτομο να σου ξανοιχτεί και να ξεδιπλώσει πτυχές του που μέχρι τώρα δεν είχες αντιληφθεί ότι υπήρχαν. Όσο εσύ κρατάς υψωμένα τείχη είσαι μεν ασφαλής αλλά και απρόσιτος/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με αυτή την Πανσέληνο ίσως αντιληφθείς ότι τόσο καιρό το ταίρι σου προσπαθεί να σε καλύψει συναισθηματικά και ηθικά και να σε στηρίξει στις προσπάθειες που κάνεις, κάτι που έχει αρχίσει να το κουράζει. Σήμερα ίσως σου πετάξει κάποιο υπονοούμενο που καλό θα ήταν να δώσεις σημασία και να τον πιέσεις να το συζητήσετε περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως μάθεις ότι ένα άτομο ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα που όμως θα σου προκαλέσει απορία γιατί δεν είχες την παραμικρή ένδειξη για κάτι τέτοιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλεις να βαδίζεις σε ασφαλές και στέρεο έδαφος στην ερωτική σου ζωή για να ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι σου γίνεται αλλά με το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, για μια ακόμα φορά θα σου δημιουργηθούν συναισθήματα ανησυχίας. Μόνο από τον εαυτό σου μπορείς να αντλήσεις τη σιγουριά που ζητάς, αν και εφόσον ξέρεις επακριβώς τις ανάγκες σου. Εσύ επιλέγεις κάθε φορά και θα πέσεις μέσα, μόνο αν δεν προσπαθείς εναγωνίως να καλύψεις τις ανασφάλειές σου ή, ορισμένες φορές, τη μοναξιά που σε πιάνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος φτιάχνει μια ρομαντική ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει και σου δημιουργεί την ανάγκη να αφεθείς συναισθηματικά κι όπου σε βγάλει. Ένα άτομο που θα γνωρίσεις ίσως σε ιντριγκάρει απίστευτα γιατί θα σε προκαλέσει με τον τρόπο του να λύσεις το μυστήριο που κρύβεται πίσω του. Επειδή όμως έχεις κι έναν ενδόμυχο φόβο ότι πιθανόν να ξυπνήσεις απότομα και να βρεθείς κάπου που δε θα σου αρέσει, θα φροντίσεις να μη χάσεις τελείως τον προσανατολισμό σου και θα κρατήσεις ορισμένες επιφυλάξεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου να σε συνεπαίρνει συναισθηματικά, ακόμα κι αν είναι επιτακτική ανάγκη να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις για την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, δεν έχεις την πνευματική διαύγεια να το κάνεις. Ίσως όμως είναι και καλύτερα έτσι γιατί δεν υποκύπτεις στις πιέσεις του μυαλού, ούτε εγκλωβίζεσαι σε λογικές επιταγές. Αφέσου στη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει και δώσε της βάση, ειδικά αν βρεθείς με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην αγνοήσεις τη φωνή της αν «πιάσεις» κάτι που δε σου αρέσει.