Της Ματίνας Σπυροπούλου, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κεραυνός εν αιθρία ήταν για την ελληνική showbiz η είδηση του γάμου της Κατερίνας Θάνου και του Αλέξανδρου Παρθένη, πριν από δύο χρόνια και αυτό γιατί είχαν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους αλλά και τον γάμο τους πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι μετρά πάνω από δύο χρόνια έγγαμου βίου και, παρά τα σενάρια που συχνά τους φέρνουν αντιμέτωπους με το τέλος, αυτοί δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι και πανέτοιμοι για το επόμενο βήμα, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένειά τους ήταν πάντα μια σκέψη που έκανε το ζευγάρι να χαμογελά και να ονειρεύεται, όμως το τελευταίο διάστημα γίνεται όλο και περισσότερο έντονη, με αποτέλεσμα, όπως αποκαλύπτουν άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον, να είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης σε πρόσφατη δήλωσή του είπε για τη σύζυγό του πως «με έναν άνθρωπο σαν την Κατερίνα κάνεις πρωταθλητισμό. Η Κατερίνα τα κάνει όλα γρήγορα. Πριν ακόμα το σκεφτείς, το έχει κάνει, κι αυτό είναι ό,τι καλύτερο για έναν άντρα». Στην ερώτηση, δε, αν θα ήθελαν να κάνουν ένα παιδί, η Κατερίνα Θάνου απάντησε.....

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ