Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of
Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
pateraslouria
Περίεργα

ΗΠΑ: Πατέρας δένει με λουριά τα παιδιά του και τα βγάζει βόλτα - «Χαμός» στα social media (Βίντεο)

Ο Driskell και η 34χρονη σύζυγός του Brianna λένε ότι είναι δύσκολο να προσέχουν τα παιδιά τους

Όλα τα βλέμματα των περαστικών συγκεντρώνει επάνω του ένας πατέρας στο Κεντάκι των ΗΠΑ, ο οποίος έχει επιλέξει να δένει τα πεντάχρονα πεντάδυμά του με λουριά για να βγουν βόλτα. Ο λόγος για τον 31χρονο Jordan Driskell ο οποίος ανήρτησε στα social media σχετικό βίντεο το οποίο και απέσπασε ποικίλα σχόλια.

«Έλα και περπάτα λίγο στη θέση μου» σχολίασε ο μπαμπάς στο βίντεο. Ο Driskell και η 34χρονη σύζυγός του Brianna λένε ότι είναι δύσκολο να προσέχουν τα παιδιά τους – Zoey, Dakota, Hollyn, Asher και Gavin — και συχνά τα δένουν μεταξύ τους για να κάνουν διάφορες δουλειές.

Όμως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκαν σχόλια που ανέφεραν ότι μόνο τα ζώα πρέπει να δένονται και πολλοί ενοχλήθηκαν με τις εικόνες του πατέρα με τα παιδιά του.
«Αυτά τα παιδιά είναι πολύ μεγάλα για να περπατούν με λουρί σαν σκυλιά» σχολίασε κάποιος.
«Δεν είναι σκυλιά. Τι θα λέγατε να τους μάθετε τι να κάνουν;» απάντησε κάποιος άλλος.

Υπήρχαν πάντως και εκείνοι που υποστήριξαν τους γονείς.
«Κάνε ό,τι πρέπει για να κρατήσεις τα μωρά σου ασφαλή. Εγώ βλέπω αγάπη. Κανένα τους δεν φαίνεται στρεσαρισμένο», ανέφερε ένα σχόλιο.

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι που να απαγορεύουν τη συγκεκριμένη πρακτική στις ΗΠΑ, ωστόσο ένας παιδίατρος έχει συμβουλεύσει εναντίον της, τονίζοντας: «Δεν με χαροποιεί να βλέπω παιδιά δεμένα σαν κατοικίδια», όπως σημειώνει η NY Post.

Ο Driskell επέμεινε στην πρακτική του, αναρτώντας ένα ακόμη βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok. «Μη μου δίνετε σημασία», σχολίασε στο βίντεο όπου τα παιδιά φαίνονται να περπατούν μπροστά του.