Κριός: Ελέγξτε τις εκρήξεις σας σήμερα, Κριοί, γιατί δεν θέλουν και πολύ για να σας προξενήσουν προβλήματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Θα έρθει σύντομα η κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε τα παράπονά σας εκεί που πρέπει. ’νοδος στα οικονομικά σας, που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε με μεγαλύτερη άνεση το πλάνο των ερχόμενων ημερών.

Ταύρος: Επικοινωνήστε άμεσα με έναν καλό φίλο που παραμελήσατε χωρίς ουσιαστικό λόγο, το τελευταίο διάστημα. Αν δεν δείξετε εσείς πρώτοι διάθεση για επανένωση, μια πολύτιμη ευκαιρία θα πάει χαμένη. Προσοχή στις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μην αφήσετε τις εξελίξεις να σας προσπεράσουν, χωρίς να συμμετάσχετε ενεργά.

Δίδυμος: Μη βιάζεστε να φέρετε την αλλαγή στην ερωτική σας ζωή, γιατί μπορεί και να μην την χρειάζεστε ακόμη. Απολαύστε όσα έχετε δημιουργήσει και αφήστε τις εξελίξεις να σας προλάβουν μόνες τους. Πρόοδος σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που είχε μείνει στάσιμο, άθελά σας. Μην επαναπαύεστε όμως σε ένα θετικό σημάδι.

Καρκίνος: Μία βιαστική επιλογή μπορεί να αποβεί καταστροφική για το μακροπρόθεσμο συμφέρον σας στον επαγγελματικό τομέα. Σκεφτείτε προσεκτικά τις προοπτικές σας και μην πέσετε θύματα του άγχους και της νευρικότητάς σας. Σταθερά τα ερωτικά σας. Επιτέλους οι θέσεις της μίας πλευράς γίνονται κατανοητές στην άλλη. Ποντάρετε ακόμη περισσότερο στην ορθή επικοινωνία.

Λέων: Μια νέα γνωριμία αναδιοργανώνει τα αισθηματικά σας και σας βάζει σε σκέψεις που μέχρι πρόσφατα ούτε που περνούσαν απ’ το μυαλό σας. Αφήστε τον εαυτό σας να διευρύνει τους ορίζοντές του με τους δικούς του ρυθμούς. Οι Σκορπιοί σας ζορίζουν αρκετά σήμερα, ειδικά αν βρίσκονται σε θέση ισχύος. Μην τους κοντράρετε χωρίς λόγο.

Παρθένος: Η υπομονή σας αρχίζει να ανταμείβεται, τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τώρα, όμως, είναι η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσετε, χωρίς να χαριστείτε περαιτέρω σε κανέναν. Μην αγνοήσετε τους αριθμούς που θα εμφανιστούν σήμερα μπροστά σας. Η έμφαση στη λεπτομέρεια θα σας γλιτώσει κόπο και χρόνο.

Ζυγός: Το τέλος μίας σχέσης δεν μπορεί να καταλογιστεί μόνο σε έναν, όσο μεγάλες κι αν είναι οι ευθύνες του. Καιρός να αντιμετωπίσετε τα σφάλματά σας με δίκαιο τρόπο και να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Δίας σας σπρώχνει προς μία νέα επαγγελματική κατεύθυνση, που θα δώσει απάντηση σε περισσότερα ερωτήματα απ’ όσα νομίζετε.

Σκορπιός: Αυτό που χρειάζεστε τώρα, είναι σταθερότητα και ασφάλεια σε όλους τους τομείς. Αφήστε για άλλη στιγμή τους πειραματισμούς, Σκορπιοί, ειδικά σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Δεν θα σας προσφέρουν κάτι. Δώστε σημασία σε όσα σας λένε οι Αιγόκεροι, ειδικά αν συνδέεστε μαζί τους με στενούς φιλικούς ή συγγενικούς δεσμούς.

Τοξότης: Βάλτε το χέρι βαθιά μέσα στην τσέπη σήμερα, και χαρίστε στον εαυτό σας όλα όσα στερήθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Η ψυχική σας ισορροπία συνδέεται άρρηκα με τις υλικές σας απολαύσεις. Ο ’ρης φέρνει συγκρούσεις στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, που όμως δεν πρόκειται να σας απασχολήσουν για πολύ.

Αιγόκερως: Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για απόδραση, Αιγόκεροι, ακόμα κι αν σας παρουσιαστεί με ανορθόδοξο τρόπο. Μερικές αυθόρμητες κινήσεις τώρα μόνο καλό μπορούν να σας κάνουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Κρατήστε κοντά σας τους Ταύρους και τους Καρκίνους, όσο μεγάλες κι αν είναι οι μεταξύ σας διαφορές. Έχουν πολλά να σας δώσουν.

Υδροχόος: Η καταπίεση των συναισθημάτων σας μπορεί να σας γλιτώνει τώρα από μία πολύ δύσκολη θέση, αλλά σε βάθος χρόνου μόνο προβλήματα θα σας προκαλέσει. Μιλήστε ευθέως για ό, τι σας απασχολεί, στο άμεσα ενδιαφερόμενο άτομο. Επικίνδυνες οι ισορροπίες στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Εμπιστευτείτε την κρίση των Παρθένων για την επόμενή σας κίνηση.

Ιχθύς: Η Αφροδίτη επαναφέρει το φλερτ στη ζωή σας και σας παροτρύνει να δώσετε περισσότερες ευκαιρίες στα άτομα που δεν σας έπεισαν με την πρώτη τους προσέγγιση. Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικά αυστηροί. Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας. Περιορίστε τα έξοδα που δεν είναι απαραίτητα, γιατί θα χρειαστείτε τα χρήματά σας σύντομα για άλλο σκοπό.

Πηγή:lifo.gr