Tους χρήστες του διαδικτύου έχει μπερδέψει μια εικόνα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με πολλούς να σπάνε το κεφάλι τους για να καταλάβουν τι συμβαίνει στη φωτογραφία, όπου δύο συνάδελφοι φαίνεται να αγκαλιάζονται και να γελούν.

Αν και είναι σαφές τι συμβαίνει, οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ποιο σώμα ανήκει σε ποιον. Στη φωτογραφία, η οποία αναρτήθηκε αρχικά στο Twitter, κάποιος είπε: «Στην αρχή νόμιζα ότι ο άνδρας φορούσε τακούνια».

Και με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι ο άντρας όντως φοράει. Από την άλλη, η γυναίκα φαίνεται να φοράει ένα ροζ καρό πουκάμισο, ενώ ο άνδρας την αγκαλιάζει από πίσω, φορώντας λευκό παντελόνι και τακούνια.

Αλλά τα μάτια σας παίζουν παιχνίδια με το μυαλό σας - και δεν είστε οι μόνοι. Μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας, πολλοί ήταν και αυτοί που μπερδεύτηκαν. Ένα άτομο έγραψε: «Δεν ξέρεις πόση ώρα κοίταζα αυτή τη φωτογραφία».

Κάποιοι όμως, κατάφεραν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα ο άνδρας είναι αυτός που κάθεται, φορώντας ένα καρό πουκάμισο, ενώ η γυναίκα στέκεται πίσω του, με το κεφάλι χωμένο στον ώμο του.

Εσείς τι βλέπετε;

optikipsendesthisi