Τόσο ήταν η Καθλίν Μάρτιν και ο Τζακ Φιίσιλ και ξεκίνησαν μια ερωτική σχέση η οποία τους έκανε γονείς του Τζέι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο facebook όταν εκείνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να τακτοποιήσει τον κήπο της και έγιναν εραστές. Η Μάρτιν παραδέχτηκε ότι είχε επιφυλάξεις για τη σχέση με τον Τζακ, ο οποίος είναι 15 χρόνια νεότερός της, ενώ η μαμά του, Άντζελα, «σοκαρίστηκε» όταν άκουσε για τη σχέση τους, δεδομένου ότι είναι μόλις οκτώ χρόνια μεγαλύτερη από αυτήν. Αλλά για τη Μάρτιν δεν υπήρχε κανένα χάσμα μεταξύ τους και το σεξ ήταν το καλύτερο της ζωής της!

Επτά μήνες μετά ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος

Στην αρχή ο Τζακ σοκαρίστηκε. «Μόλις ξεπέρασε το σοκ, του άρεσε το γεγονός ότι θα γινόταν μπαμπάς», θυμάται. «Η εγκυμοσύνη μου προχώρησε ομαλά και ο Τζακ συγκλονίστηκε όταν είδε το μωρό στον υπέρηχο των 20 εβδομάδων. Πλέον ανυπομονούσε να έρθει το μωρό», είπε. Ο Τζέι ήρθε τρεισήμισι εβδομάδες νωρίτερα και δεν προλάβαιναν να πάνε στο νοσοκομείο.

Όπως διηγείται η Μάρτιν στη «The Sun», ο Τζακ τη βοήθησε να γεννήσει στο σπίτι τους, με καθοδήγηση από τηλεφώνου. «Ο Τζακ είναι ώριμος για την ηλικία του. Παρά τη διαφορά ηλικίας, τα πήγαμε πολύ καλά». Πλέον, ζουν σαν «μια ευτυχισμένη οικογένεια», μαζί με τα δύο μικρότερα παιδιά της, παρά το γεγονός ότι ο μεγάλος της γιος έχει μόνο 5 χρόνια διαφορά από τον Τζακ. «Είμαστε μία μεγάλη και υπέροχη οικογένεια. Όταν ο Τζέι μεγαλώσει θα του πούμε πώς τον έφερε ο μπαμπάς του στον κόσμο και τι καλή δουλειά έκανε», λέει η Μάρτιν.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time