«Ταξιδιώτης του χρόνου» ισχυρίζεται ότι γιγαντιαίοι εξωγήινοι πάνω από 2 μέτρα ύψους θα προσγειωθούν στη Γη τον Μάιο του 2022 οδηγώντας σε έναν «πολυδιάστατο πόλεμο» μεταξύ των ΗΠΑ και των εξωγήινων.

Ο χρήστης του TikTok, που αυτοπροσδιορίζεται ως «ταξιδιώτης του χρόνου» και υπογράφει ως @Futuretimetraveller, υποστηρίζει στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο ότι: «Οι εξωγήινοι θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στη Γη στις 24 Μαΐου 2022. Από την εποχή μου, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί εξωγήινοι και πραγματικά ζουν στη Γη ως πολίτες στο μέλλον».

Η ομάδα των εξωγήινων ή μυθικά πλάσματα, όπως τα αποκαλεί, λέγονται «Nirons» (Νίρονς), θα έρθουν εν ειρήνη, αλλά, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις του, οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στους εξωγήινους, ξεκινώντας έναν «πολυδιάστατο πόλεμο». Ο ταξιδιώτης του χρόνου δεν πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα κερδίσουν τον πρώτο «πολυδιάστατο πόλεμο», όμως ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι μπορούν να «νοικιάσουν» υπερδυνάμεις. Ο μυστηριώδης άνθρωπος έκανε τους ισχυρισμούς σε ένα παράξενο βίντεο στο TikTok, όπου μετρά περισσότερους από 630.000 οπαδούς. Η ανάρτησή του έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 90.000 φορές και έχει λάβει περισσότερες από 2.300 επισημάνσεις «μου αρέσει», όπως αναφέρει το LadBible.

Οι χρήστες του TikTok φαίνεται ότι γοητεύτηκαν από τους ισχυρισμούς και άρχισαν να κάνουν πολλές ερωτήσεις ή να στέλνουν σχόλια, μεταξύ αυτών και πολλά που του ζητούσαν αποδείξεις πιο… χειροπιαστές. Ένας χρήστης του TikTok δημοσίευσε: «Οι ασυνήθιστοι ισχυρισμοί του απαιτούν ασυνήθιστες αποδείξεις». Ένας δεύτερος ρώτησε: «Έτσι. Εάν είστε ταξιδιώτης χρόνου… γιατί επιστρέφετε εδώ για να μας πείτε τι θα συμβεί; Απλά πείτε μας τι να αλλάξουμε το μέλλον. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή λεπτομέρεια», όμως ο χρήστης δεν απαντά στα σχόλια. Η ανάρτησή του έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά από έναν άλλο «ταξιδιώτη χρόνου» του TikTok, που προέβλεψε ότι ο μεγαλύτερος σεισμός στον κόσμο θα χτυπήσει την Καλιφόρνια σε τρία χρόνια. Ο χρήστης follow_for_follow.08 ισχυρίζεται ότι το συμβάν θα συμβεί δύο χρόνια αφότου, όπως ισχυρίστηκε, θα ανακαλυφθεί το μεγαλύτερο πλάσμα στον κόσμο και προειδοποιεί τους οπαδούς του ότι πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη τα όσα τους λέει, εξηγώντας ότι είναι «ταξιδιώτης του χρόνου».

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, το πρώτο από τα δύο γεγονότα τα οποία θα έπρεπε να προσέξουμε είναι η προφανής ανακάλυψη του τέρατος Cerine Croin τον επόμενο χρόνο, χωρίς να διευκρινίζει πού θα βρεθεί αυτό το τέρας, ούτε τι είδους πλάσμα θα είναι. Η δεύτερη πρόβλεψη περιγράφεται απλά ως: «2024: Ο μεγαλύτερος σεισμός στον κόσμο χτυπά το Σαν Ισίντρο της Καλιφόρνια». Τέλος, ένας τρίτος «ταξιδιώτης χρόνου» του TikTok, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει επιστρέψει από το 2582, λέει ότι η Γη θα βυθιστεί στο σκοτάδι σε πέντε χρόνια.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ