Ο Μιχέλ Φάρο δο Πράντο είναι περισσότερο γνωστός ως «άνθρωπος-σατανάς», γιατί η επιθυμία του να μοιάσει στον έκπτωτο άγγελο τον οδήγησε μετά τον ακρωτηριασμό του προσώπου του να ακρωτηριάσει ένα δάχτυλό του, για να μοιάζει περισσότερο στο είδωλό του.

Ο 44χρονος Βραζιλιάνος καλλιτέχνης τατουάζ, λάτρης της τροποποίησης του σώματος, έχει υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις για να μεταμορφώσει την εικόνα του με τη βοήθεια της συζύγου του Κάρολ που είναι ειδική στην τροποποίησή του.

 


Τατουάζ μέχρι και στα μάτια

Στη συγκλονιστική σειρά των φρικιαστικών διαδικασιών για να επιτύχει την εικόνα του διαβόλου ο Βραζιλιάνος έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του με τατουάζ, συμπεριλαμβανομένων των βολβών των ματιών του και της γλώσσας του, την οποία έβαψε μαύρη.

Πέρυσι, έγινε το τρίτο άτομο στον κόσμο που αφαίρεσε το άκρο της μύτης του, σε μια διαδικασία που είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και για την οποία οι μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι για την υγεία είναι άγνωστοι.



Εμφυτεύματα στο κρανίο

Έχει τοποθετήσει επίσης τέσσερα κέρατα και στις δύο πλευρές του κεφαλιού του, αρκετά εμφυτεύματα κάτω από το δέρμα του μετώπου του, ενώ πέρυσι τοποθέτησε χαυλιόδοντες στο στόμα του, οι οποίοι του κόστισαν περίπου 790 λίρες. Προ ημερών αφαίρεσε και τον παράμεσο από τα δάχτυλα των χεριών του.


*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα On Time