Δεν κρατιέται να επισκεφθεί την Ελλάδα, γι ακόμη μια φορά και ειδικά την Ίο, το νησί απ΄ όπου κατάγεται, ο διάσημος Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν.

Ο Τζάκμαν βρέθηκε στη Μελβούρνη για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», όπου υποδύεται τον Γούλβεριν.

Ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί και τον αποθέωναν πολυάριθμες θαυμάστριες και θαυμαστές, δεχόταν και ερωτήσεις από δημοσιογράφους. Ανάμεσά τους βρισκόταν και η δημοσιογράφος της εφημερίδας της ομογένειας «Νέος Κόσμος» Μάγια Τζόβιτς, η οποία του συστήθηκε και πριν προλάβει καν να του υποβάλει ερώτηση, ο Τζάκμαν χειμαρρώδηςτης απάντησε: «Ξέρεις πως έχω κι εγώ ελληνικό αίμα; Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας, Μπέλας το επώνυμο και καταγόταν από την Ίο».

Ο Χιου Τζάκμαν πρόσθεσε πως αν και έχει επισκεφθεί στο παρελθόν την Ελλάδα δεν έχει πάει στην Ίο. «Ο πατέρας μου και ο αδελφός του πήγαν πολλές φορές. Εγώ όχι. Τώρα όμως είμαι έτοιμος να πάω. Το θέλω πολύ. Να γνωρίσω το νησί του προπάππου μου. Και θα το κάνω» είπε διάσημος ηθοποιός.