Άγιο είχαν οι πιλότοι δύο μικρών αεροπλάνων που συγκρούστηκαν πάνω από το Ντένβερ. Το ένα εκ των δύο μάλιστα, έδειχνε να είχε κοπεί στη μέση ωστόσο, προσγειώθηκαν αμφότερα με ασφάλεια κάνοντας την πραγματικότητα να ξεπερνά τη φαντασία!

Σύμφωνα με την South Metro Fire Rescue και τα δύο αεροπλάνα ετοιμάζονταν να προσγειωθούν σε ένα περιφερειακό αεροδρόμιο σε προάστιο του Ντένβερ, όταν συγκρούστηκαν πάνω από το κρατικό πάρκο Cherry Creek.

Προσγείωση με αλεξίπτωτα

Παρά τη ζημιά όμως, στο τμήμα της ουράς του, το αεροσκάφος κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Centennial και ο πιλότος δεν τραυματίστηκε, ανέφεραν το ABC News και το CNN.
αεροσκαφος

Το δεύτερο αεροπλάνο, ένα μονοκινητήριο Cirrus SR22, μετέφερε τον χειριστή και έναν επιβάτη. Μετά τη σύγκρουση, άνοιξαν τα αλεξίπτωτα και για τους δύο επιβαίνοντες με αποτέλεσμα να προσγειωθούν με ασφάλεια στο κοντινό πάρκο.


«Να πάνε να αγοράσουν λαχεία με τόσο μεγάλη τύχη που είχαν»

Ο Τζον Μπάρτμαν, αναπληρωτής σερίφης της κομητείας Arapahoe, μίλησε για τη σύγκρουση σε συνέντευξη Τύπου. «Όλοι οι επιβαίνοντας στα δύο αεροπλάνα πρέπει να πάνε να αγοράσουν λαχεία. Δεν θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο – και κυρίως να βγουν ανέπαφοι όλοι τους. Αυτό είναι το πιο καταπληκτικό από όλα».