Ένα βίντεο στο Tik Tok από έναν οδοντίατρο έγινε viral. Οδοντίατρος δημοσίευσε ένα βίντεο με τη λεζάντα «Μόλις ανακάλυψα ότι ο οδοντίατρος μπορεί να καταλάβει αν κάποιος έκανε πρόσφατα στοματικό σεξ ή όχι». Στη συνέχεια, ένας οδοντίατρος με 685.000 ακολούθους είδε αυτή την ανάρτηση στο Tik Tok και αποφάσισε να κάνει το καθήκον του και να ενημερώσει το κοινό του σχετικά με αυτήν τη φήμη.

Και επιβεβαίωσε ότι καθόλου φήμη δεν είναι: Οι οδοντίατροι όντως καταλαβαίνουν αν έχεις κάνει πρόσφατα στοματικό σεξ. «Ναι, με ρωτάνε συχνά αυτό, και ναι, το καταλαβαίνουμε. Ξέρουμε», δημοσίευσε ο οδοντίατρος στο Tik Tok και εξήγησε τι είναι ο όρος «Palatal Petechiae» (σ.σ. πτυχές/πληγές στον ουρανίσκο) χρησιμοποιώντας γλειφιτζούρια ως αναλογία για το ανθρώπινο πέος.

«Ας πούμε ότι σας αρέσει πολύ να γλείφετε ένα γλειφιτζούρι. Όχι συχνά. Ένα ή δύο γλειφιτζούρια περιστασιακά: δεν είναι μεγάλη υπόθεση αυτό. Αλλά ας πούμε ότι σας αρέσει να γλείφετε πολλά, πολλά γλειφιτζούρια όλη την ώρα. Τότε έχετε ένα πρόβλημα: προκαλείτε Palatal Petechiae που μπορείτε να δείτε εδώ», λέει στο βίντεο. «Όπως μπορείτε να δείτε, μώλωπες στο μαλακό ουρανίσκο και ερεθισμός».

Στα σχόλια στο βίντεο, μια άλλη οδοντίατρος ανέφερε επίσης ότι πολλές φορές οι οδοντίατροι βρίσκουν και άλλα σημάδια στοματικού σεξ στο στόμα πελατών, όπως μικρές τρίχες της γεννητικής περιοχής κολλημένες στα δόντια. Υπάρχει μια δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό που δείχνει το πόσα μπορεί να δει ένας οδοντίατρος στο στόμα σας, εκτός από τα δόντια σας! «Η επαφή του ουρανίσκου με τους αδένες του πέους μπορεί να προκαλέσει αιμάτωμα από αμβλύ τραύμα και διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, λόγω της αρνητικής πίεσης που δημιουργείται κατά το πιπίλισμα του πέους», προσθέτουν. Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ένας 47χρονος είχε κάνει στοματικό σεξ σε άλλον άνδρα τρεις ημέρες πριν πάει στον οδοντίατρο. «Βρήκαμε ότι η βλάβη συνδέεται με το στοματικό σεξ. Το στοματικό σεξ είναι μια πολύ συνηθισμένη σεξουαλική πρακτική και ως κλινικοί γιατροί πρέπει να το λαμβάνουμε υπόψη ως πιθανή αιτία βλαβών της υπερώας στη διαφορική διάγνωσή μας», έγραψαν οι γιατροί!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time