Ο Γερμανός γιατρός Αντρέας Νιντερμπίχλερ καταδικάστηκε σε 9χρονη φυλάκιση για τη δολοφονία της συντρόφου του από υπερβολική δόση στο σεξ: πασπάλισε με κοκαΐνη το μόριό του κι όταν εκείνη του έκανε στοματικό σεξ πήρε υπερβολική δόση που την οδήγησε στο θάνατο. Η καταδίκη του ήρθε το 2019, ωστόσο επανήλθε στο δικαστήριο μετά από αγωγή που κατέθεσε εναντίον του ο… απατημένος χήρος της εκλιπούσης ερωμένης του, Υβόννης Μ., για αποζημίωση ψυχικής οδύνης ύψους 25.000 λιρών συνολικά, τα οποία χωρίζονται σε δύο χωριστές αποζημιώσεις των 8.750 λιρών για τον ίδιο και το γιο τους και 7.500 λιρών για τα έξοδα της κηδείας της Υβόννης.

Στο δικαστήριο 45χρονος πλαστικός χειρουργός, ένας από τους επιφανέστερους στην πόλη Χάλμπερστατ, αρνήθηκε την ενοχή του για το θάνατο της 38χρονης, η οποία ήταν πελάτισσά του πριν ξεκινήσουν την παράνομη σχέση τους, ισχυριζόμενος ότι ήταν χρήστης κοκαΐνης και πως με τη θέλησή της πήρε μέρος στο μοιραίο ερωτικό παιχνίδι που την οδήγησε στο θάνατο τον Φεβρουάριο του 2018. Όπως ισχυρίστηκε και για τους δύο όλο αυτό ήταν ένα ερωτικό παιχνίδι και η κοκαΐνη ήταν μέρος αυτού, όπως η σαντιγί και τα σιρόπια για άλλους!

Αρνήθηκε επίσης τη συστηματική χρήση ναρκωτικών για την οποία τον κατήγγειλαν άλλες τρεις γυναίκες, που ένιωσαν περίεργα μετά τη συνεύρεση μαζί του, οι οποίες κατέθεσαν ότι είχε ξαναβουτήξει το πέος του στην κοκαΐνη κατά τη διάρκεια του στοματικού, κολπικού και πρωκτικού σεξ μαζί τους μεταξύ του 2015 και του 2018. Αρνήθηκε επίσης να πληρώσει την αποζημίωση. Ο γιατρός κρίθηκε ένοχος για βιασμό και σωματική βλάβη που οδήγησε σε θάνατο και καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης. Προσέβαλε την ποινή, αλλά απορρίφθηκε. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time