Την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί ένας πολύ διαφορετικός ποδοσφαιρικός αγώνας. Πρόκειται για το Super Bowl όπου 70 κουτάβια αγωνίζονται στο «Puppy Bowl» με στόχο την προώθηση υιοθέτησης ζώων.

Οι ομάδες «Ruff» και «Fluff» συμμετέχουν στην 16η ετήσια διοργάνωση, με τον ηθοποιό Νταν Σάχνερ να κάνει τον διαιτητής. Τα κουτάβια κυνηγούν μαλακά παιχνίδια αλλά και το ένα το άλλο, σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου παιχνιδιών κατά τη διάρκεια ενός τρίωρου αγώνα.

Λόγω του Covid-19, το πρωτάθλημα του National Football League (NFL) στην έδρα της Tampa Bay Buccaneers στη Φλόριντα θα φιλοξενήσει μόνο 22.000 θεατές - το ένα τρίτο της χωρητικότητάς του.

«Δεν μπορούμε να μαγνητοσκοπήσουμε την παράσταση σε ένα στούντιο στη Νέα Υόρκη. Θα ήταν πολύ γεμάτο. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αντιπροσώπους καταφυγίων από όλη τη χώρα που θα πετούσαν με τα κουτάβια. Έπρεπε να σιγουρευτούμε ότι θα ήταν δυνατό να οδηγήσουν στο Puppy Bowl για να μείνουν όλοι ασφαλείς», δήλωσε η Έριν Γουόνερ, ανώτερη αντιπρόεδρος παραγωγής για το Animal Planet.

Το Puppy Bowl ήταν προ-βιντεοσκοπημένο και τα ζώα που εμφανίζονται λογικά έχουν ήδη υιοθετηθεί πριν από το Super Bowl. Η εκπομπή θα μεταδοθεί στο Discovery + και θα προβληθεί στο Animal Planet την Κυριακή στις 2 μ.μ. ET (19.00 GMT).