ΚΡΙΟΣ

ariesΗ ευαισθησία σου θα είναι μεγάλη γιατί θα βρεθείς σε μια κατάσταση που θα πρέπει να κάνεις είτε υποχωρήσεις είτε να πληγώσεις έστω κι αν δεν το θέλεις, επειδή διαφορετικά δεν μπορείς να αποχωρήσεις από μια σχέση. Η σημαντικότητα του Ιχθύ θα είναι ότι μέσα από μια δυσκολία θα σε μάθει έναν καινούργιο τρόπο έκφρασης. Είναι καλό να προφυλάξεις την προσωπική σου ζωή γιατί μπορεί να δημιουργηθούν σκάνδαλα και κουτσομπολιά. Κυρίως όμως να προσέχεις τα επιπόλαια φλερτ και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Η σχέση με Κριό μπορεί στην αρχή να ξεκινήσει φιλικα και τελικά να καταλήξει σε μια σημαντική γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Η αισθαντικότητα θα είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα και θα σε ξεσηκώσει να κάνεις και άλλες κινήσεις για να την εκφράσεις. Το έχεις ανάγκη γιατί μερικές φορές πιέζεις τον εαυτό σου να είναι πολύ σοβαρός ή απρόσιτος. Όμως τώρα έχεις ανάγκη να κάνεις μια σχέση που θα σου βγάλει στην επιφάνεια όλο το ρομαντικό στοιχείο μαζί με τα πολύ υψηλού επιπέδου συναισθήματα. Κάποιος φίλος θα βοηθήσει γιατί είναι διατεθειμένος να έχει ένα μεγάλο αυτί και να ακούει τα παράπονα σου ή τα δρώμενα στην αισθηματική σου ζωή. Ο Ζυγός ίσως έχει κάτι διαφορετικό να σου πει αλλά πιθανόν να υπάρχει δυσκολία. Ο Κριός θα κάνει την εμφάνισή του ξαφνικά οπότε να είσαι σε ετοιμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ξεκινάει μια καλύτερη περίοδος για σας για αυτό θα τα πάρετε πάνω σας και δεν θα αμφισβητείτε κανένα συναίσθημα είτε δικό σας είτε του άλλου προσώπου. Η δυναμική ενός Υδροχόου θα σας συγκινήσει και επειδή μπορεί να δένετε εύκολα ίσως να ξεκινήσετε κάτι στο εδώ και τώρα. Το πιο δύσκολο είναι η σχέση με Ιχθύ που μια είναι πολύ κοντά σας και μια απόμακρος. Ίσως να μην έχετε μάθε ακόμα το κόλπο να δουλέψετε πάνω σε αυτή την σχέση ή δεν έχετε τα εχέγγυα που χρειάζεστε. Για αυτό επωφεληθείτε αυτό το διάστημα που θα είστε πιο δυνατοί και πάρτε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις την ευκαιρία να ξετυλίξεις την προσωπικότητά σου και να λειτουργήσεις με θετικότητα, αλλά πάνω από όλα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεσκάσεις και να κάνεις καλύτερες επαφές που θα είναι κοντά στο ψυχισμό σου. Μερικές φορές υπάρχει σκληρότητα από την πλευρά σου, κυρίως αν νιώθεις την ανάγκη να προστατευτείς και ίσως να υπάρχει σκληρότητα λόγου. Όμως αν το καλοσκεφτείς και έχεις μεγαλύτερη συνείδηση θα κερδίσεις τουλάχιστον τις δύσκολες αποστάσεις και δεν θα χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου έρθουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Εάν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση να ξεφουρνίσεις πράγματα. Ο Κριός είναι ένα σημαντικό άτομο που όμως μπορεί να βιάζεται να σε κατακτήσει.

ΛΕΩΝ

leo

Θα γυρέψεις αναγκαστικά μια πιο βαθιά και συναισθηματική επαφή που μπορεί να σε σπρώξει στην αγκαλιά ενός Ιχθύ. Μπορεί να έχεις καλύτερη σχέση με Κριό και ίσως να γίνετε περισσότερο κολλητοί γιατί δεν θα υπάρχουν πολλές αντιθέσεις να σε χωρίζουν. Επειδή μερικές φορές αυτή την περίοδο έχεις μια μικρή μελαγχολία ίσως να ρίχνεις και την κακοκεφιά σου στο ταίρι σου γιατί μπορεί να σκέφτεσαι ότι δεν σε εμπνέει και πάρα πολύ. Το καλύτερο είναι αν νιώθεις έτσι να δηλώσεις την κρίση σου και να ζητήσεις βοήθεια από το πρόσωπο που είστε μαζί. Κριός, Τοξότης και Ζυγός είναι τα άτομα που σου ταιριάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος για σένα που θα σου δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Κυρίως θα πάρεις πίσω πολλά συναισθήματα και θα έχεις την εύνοια από ένα πρόσωπο. Το καλό πάντως είναι ότι θα έχεις μεγαλύτερη γλυκύτητα και με αυτόν τον τρόπο θα βιώσεις ένα άνοιγμα καρδιάς. Μπορεί να ξεσηκωθείς όμως με τα λόγια ενός Κριού που θα σε βγάλει έξω από τα δεδομένα σου με ένα τρόπο πιθανόν εκρηκτικό. Ο Καρκίνος μπορεί να θέλει να γυρίσει αλλά ίσως φοβάται την κρίση σου που είναι πάντα πολύ αυστηρή.

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Σηκώνεις τα μανίκια και αναγνωρίζεις ότι δεν θα κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα. Ο λόγος είναι ότι έχεις μια δυναμικότητα να βγάλεις κάποιες αλήθειες ή να μάθεις κάποιες άλλες που μπορεί να σου διαφεύγουν. Πιθανόν να δείξεις μια μεγάλη μαχητικότητα γιατί δεν σου αρέσει να σε κρατάνε στο σκοτάδι. Η σχέση με Ιχθύ κυρίως μέσα στη δουλειά σου είναι κάπως φλου αλλά τώρα αλλάζουν κάπως οι συνθήκες και θα εκφραστείς καλύτερα. Αν έχεις ξεκινήσει πάντως τα ξεκαθαρίσματα για να μπεις στην τελική ευθεία μη διστάσεις να φτάσεις το τέλος. Γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα δώσεις στον εαυτό σου σεβασμό και αναγνώριση της ατομικής σου αξίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Μπορεί να υπάρχει θυμός μέσα σου γιατί πιστεύεις ότι δεν εισπράττεις τον ανάλογο σεβασμό από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως από την πλευρά σου να υπάρχουν ισχυρές απαιτήσεις και αυτό να υποχρεώνει το άλλο πρόσωπο με κάποιο τρόπο να χάνει τον εαυτό του. Γιατί σου αρέσει ο έλεγχος. Οπότε θα χρειαστεί να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου και να υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία στη μεταξύ σας σχέση. Η επαφή με Κριό θα είναι κάπως δύσκολη αν έχετε οικονομικά αλισβερίσια μεταξύ σας. Ο Ιχθύς σε γαληνεύει πάρα πολύ οπότε μπορεί να είναι το αποκούμπι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Υπάρχει μια εσωτερική αισιοδοξία η οποία σε κάνει να πιστεύεις πολύ περισσότερο σε μια σχέση, απ' ότι επιτρέπουν οι απτές αποδείξεις. Για αυτό πριν πάρεις αποφάσεις θα χρειαστεί να προσέξεις για λίγο για να μην εκτεθείς χωρίς να υπάρχει το αντίκρισμα απέναντί σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να υπάρχει τάση απιστίας και να έχεις ξεσηκωμένα μυαλά. Η κρίση άνετα μπορεί να δημιουργηθεί, για αυτό χρειάζεσαι μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και κυρίως αληθινή αγάπη για να σκεφτείς όπως πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχεις κάποιες ανησυχίες γιατί το μυαλό μπορεί ξαφνικά να έχει γίνει πολύ επαναστατικό και απαιτητικό. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα υπάρχει τάση απαγκίστρωσης από πολλά πράγματα που δεν συμφωνείς μέσα στην σχέση. Χωρίς να σημαίνει ότι θέλεις να χάσεις την επαφή. Αρκεί να αυτονομηθείς εκεί που χρειάζεται για να είσαι ο εαυτός σου. Ταξίδια, επικοινωνία και νέες γνωριμίες θα είναι αυτό που θα σου δώσει το νέο άνοιγμα αλλά και ευκαιρίες αν είσαι ελεύθερος/η. Η σχέση με Ιχθύ μπορεί να σου πηγαίνει πάρα πολύ, ενώ αντίθετα με Παρθένο υπάρχουν πολλές συγκρίσεις και συγκρούσεις, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγάπη. Ο Σκορπιός θα επανέλθει δριμύτερος και ίσως να αλλάξει νοοτροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Δεν θέλεις να έχεις συναισθήματα πολύ αποστασιοποιημένα, γιατί σίγουρα για ένα μήνα θα έχεις ανάγκη να υπάρχει μεγαλύτερο πάθος και έκφραση από την πλευρά σου. Για αυτό αντί να περιμένεις αντιδράσεις και κινήσεις, δράσε για να έχεις αποτελέσματα πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές. Το πρώτο άτομο που μπορεί να τσιμπήσει θα είναι ο Καρκίνος και μετά ο Σκορπιός γιατί θα βγάλεις αισθαντικότητα και ακόμα και σεξουαλικότητα την οποία τις πιο πολλές φορές την κρύβεις γιατί έχεις πολλά ταμπού. Η προσωπική σου απελευθέρωση πάντως δεν συνδέεται με το άλλο πρόσωπο αλλά με το πόσο θα δουλέψεις την καρδιά σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ήρθε η ώρα να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό αλλά και να πάρεις πίσω οτιδήποτε έχεις δώσει απλόχερα. Η εξωτερική σου ομορφιά μπορεί να εκφράσει πιο εύκολα την εσωτερική σου ηρεμία και γαλήνη. Μια επιτυχία που θα έχει να κάνει με την έναρξη μιας σχέσης που σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό θα κάνει την καρδιά σου να κτυπάει όπως κτυπούσε στην εφηβεία. Μην αμφισβητήσεις τα συναισθήματά σου ότι είναι ψεύτικα γιατί μετά θα πέσει η ψυχολογία σου. Το Λιοντάρι ίσως να έχει καλύτερη επικοινωνία μαζί σου, οπότε κάτι θα καταφέρετε να κάνετε μεταξύ σας αν έχετε απομακρυνθεί.