ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία είναι πολύ άνετη και ευχάριστη και αυτό σε κάνει να πετάς και να αφήνεις πίσω σου τις έννοιες και τα προβλήματα. Το πιθανότερο είναι να βγεις με μια καλή παρέα και να κάνεις νέες γνωριμίες. Η σχέση με Τοξότη μπορεί να ξεκινήσει τελείως φιλική και να καταλήξει σε πολύ ερωτική. Η ευρηματική σου φύση θα λάμψει και πάλι και θα κινηθείς σε γρήγορους τόνους. Από την Κυριακή και μετά θα σε πιάσουν οι ευαισθησίες σου και τα κεφάλια θα μπουν μέσα. Πιθανόν οικογενειακές υποχρεώσεις να σε κάνουν να ξεχάσεις για λίγο τον αυθορμητισμό σου. Χρειάζεται πάντως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην έχεις καυγάδες και προβλήματα κυρίως με Καρκίνο ή Αιγόκερω.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις μεγάλη διάθεση να κινηθείς περισσότερο ευέλικτα και οι αγορές σου θα είναι πιο έξυπνες. Επειδή όλα θέλεις να τα μαθαίνεις καλό θα είναι να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις οι οποίες σου φαίνονται δύσκολες. Η απολυτότητα είναι καλή όταν διαχειρίζεσαι αξίες αλλά δεν βοηθά σε επίπεδο φίλων, επικοινωνίας και νέων γνωριμιών. Ο Τοξότης πάντα σε διαμορφώνει σε ψυχολογικό επίπεδο για αυτό μην φοβάσαι να δοκιμαστείς σε αυτή την σχέση. Από την Κυριακή και μετά θα πιάσεις την ευαισθησία του περιβάλλοντος και θα δώσεις το πολύ τρυφερό και προστατευτικό εαυτό σου. Η βαθιά αποδοχή μιας κατάστασης είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι γενικά απαλλαγμένος/η από πολλά βάρη και κυρίως θα καταφέρεις να περάσεις την καλή σου διάθεση στους γύρω σου. Για αυτό μην εκπλαγείς αν σου έρθει κάποια νέα πρόταση από την δουλειά σου η οποία θα είναι τελείως ξαφνική αλλά και ξεχωριστή. Η περιέργειά σου μερικές φορές δεν είναι και τόσο ωφέλιμη όπως νομίζεις γιατί όλο και κάτι γίνεται και μπορεί να βρεθείς ανάμεσα σε κουτσομπολιά και παραμορφωμένες περιγραφές για κάποια άλλα άτομα τα οποία τελικά δεν εξυπηρετούν κανέναν. Τη μοναδικότητα στην επαφή που θέλει ο Σκορπιός μπορεί να καταφέρεις να την κατακτήσεις από την Κυριακή και μετά αφού θα διαφοροποιηθείς εσύ πολύ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο σχεδιασμός κάποιων προγραμμάτων μπορεί τελικά να μην σου κάθεται γιατί θα βγαίνουν συνέχεια νέα στοιχεία τα οποία ίσως δε σου αρέσουν και νομίζεις ότι δεν θα τα καταφέρεις. Όμως αν τα δεις με ανοικτό μάτι θα διαπιστώσεις ότι έχεις μια μεγάλη κινητικότητα την οποία θα χρειαστεί να την αντιμετωπίσεις κατάλληλα. Η σχέση με Υδροχόο θα σου δώσει μια ξεχωριστή ευκαιρία για να μπεις σε καινούργιες εμπειρίες. Από την Κυριακή και μετά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα νιώσετε μια πρωτοφανή γαλήνη και μεγάλη ευκολία στο να δώσετε και να πάρετε όμορφα συναισθήματα με άτομα που σας ενδιαφέρουν.

 

ΛΕΩΝ

Η φυσική σου συνύπαρξη με φίλους και ομάδες θα είναι τόσο εύκολη που θα σε βοηθήσει στο να κερδίσεις την εύνοια κάποιων ατόμων. Κυρίως αν έχεις ασχοληθεί με τα κοινά, θα πάρεις την θετική ψήφο. Πάντως οι φίλοι σε βοηθάνε να δεις ανοικτά όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Από την Κυριακή και μετά η ξεκούραση, οι οικογενειακές υποθέσεις αλλά και ο προβληματισμός πάνω σε θέματα συναισθηματικής φύσεως μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν ή να σε γεμίσουν ακόμα και με ενοχές. Καλύτερα είναι να σκεφτείς πολύ πιο βαθιά από το να πιαστείς από τα εξωτερικά ερεθίσματα. Τα θέματα που έχεις μέσα στην δουλειά σου θα τα λύσεις με περισσότερο με την διαίσθησή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πολυπλοκότητα της υπόθεσης μπορεί να μην σου δώσει την ευκολία να βάλεις τελεία σε μια συναισθηματική σχέση. Για αυτό θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και θα έχεις υπόψη σου πιο εύκολα τι χρειάζεσαι για να αλλάξεις τις συνθήκες. Ο Κριός συνεχίζει να τεστάρει και να σε έχει κάπως του χεριού του με ένα περίεργο μαγνητισμό πάνω σου. Οι ξαφνικές οικονομικές υποθέσεις που ανοίγονται μετά από μια δύσκολη συνεργασία συνεχίζουν να σε απασχολούν γιατί δεν έχουν λυθεί ακόμα αλλά τουλάχιστον θα έχεις την άνεση να το συζητήσεις. Από την Κυριακή και μετά ο Καρκίνος θα σε απασχολήσει περισσότερο γιατί θα τον σκέφτεσαι πάρα πολύ. Αν βρίσκεσαι σε απόσταση πιθανόν να σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά.


 

sunastriaΖΥΓΟΣ

Αναλύεις τα πάντα με μεγάλη ευκολία και αυτό σε βοηθάει στο να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Η ποιότητα πάντα σε ενδιαφέρει και επειδή έχεις μια αδυναμία με την ωραία εμφάνισή σου πιθανόν να ασχοληθείς με γυμναστική ή γενικά με την διατήρηση της καλής ενέργειας. Πιθανόν το διάβασμα και η επικοινωνία με άτομα που μπορεί να βρίσκονται και στο εξωτερικό να σου δώσουν λύσεις σε κάποια υπαρξιακά θέματα. Από την Κυριακή δυσκολεύεσαι γιατί δεν μπορείς να εξισορροπήσεις τις ανάγκες της οικογένειάς σου με τις δικές σου τις συναισθηματικές και από την άλλη μπορεί να έχεις μέσα σου την αίσθηση της επανάστασης και της αλλαγής και όλα αυτά μαζί θα σε κάνουν να νιώσεις κάπως δύσκολα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις να κάνεις τα δύσκολα πιο εύκολα για αυτό θα κάνεις φιλότιμες προσπάθειες με το να φανεί ότι έχεις κλίση προς την διπλωματία. Η απλότητα των συναισθημάτων σου θα σε βοηθήσει και θα τα δεις όλα πιο απλά αρκεί να το θέλεις. Κάποια ψυχολογικά θέματα που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια θα σου φανούν περισσότερο ανάλαφρα γιατί θα τα μοιράζεσαι. Είσαι πάντως το άτομο που θα κάνεις την ανατροπή και την μεγάλη εξέλιξη γιατί θα νιώσεις από μέσα σου ότι κάτι χρειάζεται να αλλάξεις. Από την Κυριακή η ατμόσφαιρα θα είναι περισσότερο ήρεμη αλλά και νοσταλγική και πιθανόν να μπλεχτείτε με φωτογραφίες και άλμπουμ του παρελθόντος ή με αντικείμενα οικογενειακά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έρθεις σε επαφή πολλά άτομα για αυτό δεν θα σου είναι εύκολο να ξεχωρίσεις ποιος σου κάνει και ποιος όχι. Πιθανόν να υποσχεθείς πράγματα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολα να τα κάνεις τελικά γιατί ο χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος. Η επαφή με την οικογένεια και τα βάρη της κατ' επέκταση θα σε δεσμεύσει και αυτό δεν σου αρέσει και πολύ αλλά τουλάχιστον θα έχεις την ευκαιρία να δεις τις αληθινές ανάγκες των δικών σου ατόμων που πιθανόν να σου ξεφεύγουν λόγω της διαφορετικότητάς των δικών σου και του τρόπο ζωής σου. Η φιλοσοφία είναι σημαντική για σένα για αυτό προσπάθησε να είσαι πολύ κοντά σε ιδεολογικά πρότυπα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιπολαιότητα ενός Δίδυμου σε ενοχλεί και δεν σε αφήνει να είσαι όπως θέλεις γιατί νομίζεις ότι με τον τρόπο του σου δημιουργεί μια ανασφάλεια. Το ότι δεν συμβιβάζεσαι πάντως δεν είναι εύκολο για την ψυχοσύνθεσή σου. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαήμερο δοκιμάζονται γενικά οι αντοχές σου και σίγουρα θα επαναστατήσεις ενάντια σε κάποια κεκτημένα. Η προβολή σου θα είναι μεγαλύτερη από άλλες φορές. Από την Κυριακή θα έχεις μια βοήθεια είτε από την οικογένεια είτε από πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Η σχέση σου χρειάζεται προσοχή και ισορροπία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευκολία που γίνονται σήμερα τα πράγματα θα σου δώσει το προβάδισμα σε όλες τις σχέσεις και για αυτό καλό είναι να μην χάνεις καθόλου χρόνο. Η ουσία των πραγμάτων θα είναι για σένα πολύτιμη. Αν χρειάζεται πάντως να πάρεις θέση με έναν Τοξότη μην τον αφήσεις να σου μιλάει μόνο για τα δικά του. Η φιλία είναι πολύ σημαντική για αυτό αν περνάς μια κρίση με ένα Ταύρο ή Σκορπιό καλύτερα να δώσεις την ευκαιρία για να τα βρείτε και πάλι. Ο Καρκίνος θα σου δώσει μια νέα προοπτική σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά είναι δύσκολο για σένα να το καταλάβεις γιατί έχεις κάποιες εντάσεις μέσα σου και τάσεις για ελευθερία ή και αναρχία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να βρίσκεσαι παντού, μέσα σε όλα και αυτό πιθανόν να σε κουράζει αλλά από την άλλη σε τραβάει πάρα πολύ γιατί δεν μπορείς να αντισταθείς σε παρέες, βόλτες, νέες επαφές και γενικά επικοινωνία. Η διάθεσή σου θα έχει σκαμπανεβάσματα και μια θα είσαι στα καλά σου και την άλλη θα νιώθεις εξάντληση. Από την Κυριακή έρχονται τα ωραία γιατί η Αφροδίτη θα μπει στους Ιχθύες και θα νιώσεις μεγάλη ευφορία, ανακούφιση και γαλήνη. Αυτό σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα μεγαλώνει και θα εμπλουτίζεται από τα έντονα συναισθήματά σου. Η σχέση με Παρθένο θα γίνει καλύτερη γιατί θα βγουν τα εσώψυχα σου.