Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
Χοιρινή μπριζόλα διπλοψημένη, με πατάτες & σάλτσα μανταρίνι
mediadefaultimages7ea1c7ce01bd105732a3169171839db5_02042014114032
Περίεργα

Χοιρινή μπριζόλα διπλοψημένη, με πατάτες & σάλτσα μανταρίνι

Ό, τι πρέπει για σήμερα το μεσημέρι...

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 20΄

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ: 35΄

ΚΟΣΤΟΣ: € 2,10 η μερίδα

 

Mprizola-xoirini-diplopsimeni-590-z

Υλικά

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

24 μικρές πατάτες με τη φλούδα* τους, κομμένες στα 4, ή 12 μέτριες, κομμένες στα 8 

2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 

 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ

4 χοιρινές μπριζόλες με κόκαλο, κομμένες ανά δύο**, ή 4 μονές 

2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 

2 σφηνάκια λευκό ξηρό κρασί

2 κ.σ. μαρμελάδα μανταρίνι ή βερίκοκο

1 ρίζα τζίντζερ (περίπου 60 γρ. ακαθάριστη), καθαρισμένη και τριμμένη

2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη 

 

½ κ.γ. κόκκινο πιπέρι 

2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο 

αλάτι & πιπέρι 

Για την εκτέλεση πατήστε ΕΔΩ

TAGS:

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα