Δεν έχει σημασία αν κάνει κρύο ή ζέστη, αν βρέχει ή χιονίζει, στην Acon Street της Βοστώνης έχει πάντα κόσμο. Πρόκειται για τον πιο φωτογραφημένο δρόμο στον κόσμο του Instagram.

Σήμερα δέχεται χιλιάδες τουρίστες, καθώς και επαγγελματίες φωτογράφους που πρέπει να πάρουν ειδική άδεια για να τραβήξουν εκεί φωτογραφίες. 

Ο δρόμος βρίσκεται σε μία από τις παλαιότερες και ακριβές περιοχές και έχει να επιδείξει αμερικάνικη αρχιτεκτονική και παλιά σχολή της Νέας Αγγλίας. Επιπλέον, τα μεγάλα βότσαλα που έχουν τοποθετηθεί στο έδαφος φαίνεται ότι είναι απολύτως αυθεντικά στο στρογγυλό τους σχήμα, χωρίς την παραμικρή ανθρώπινη παρέμβαση.

Ο δρόμος άνοιξε το 1823 αλλά έχει καταφέρει να διατηρήσει μεγάλο μέρος της αισθητικής του. Η διασημότητα του δρόμου φαίνεται να έχει αρχίσει να ενοχλεί τους κατοίκους της περιοχής. «Σιγά τον δρόμο, ενθουσιάζονται χωρίς λόγο» δηλώνει ένας κάτοικος της περιοχής.

View this post on Instagram

sneak peak #seniorszn - - - - - - - #curlyhair #curls #explore #explorepage #viral #curl #curlyhairstyles #curlygirlmethod

A post shared by jaden (@jay.grand) on

View this post on Instagram

"No matter the weather, I always look spectacular!" - Acorn Street, #Boston (📷@smoranphotography)

A post shared by WCVB News Center 5 (@wcvb5) on