Πώς θα σας φαινόταν αν ξυπνούσατε ένα πρωί και βρίσκατε στον λογαριασμό σας 37 εκατ. δολάρια; Την ιδανική απάντηση μπορεί να δώσει μια γυναίκα από το Ντάλας των ΗΠΑ, η οποία από… λάθος απέκτησε αμύθητη περιουσία.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CBS, η γυναίκα -υπάλληλος παπουτσάδικου- έγινε μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στις ΗΠΑ, όταν κάποιος ανώνυμος μετέφερε 37 εκατ. δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό της.

«Στα αλήθεια σκέφτηκα ότι κάποιος μας έδωσε τα 37 εκατ.» δήλωσε η ίδια στο CBS. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάρει βαθιά ανάσα και στη συνέχεια να μεταφέρει τα ευχάριστα νέα στον σύζυγό της.

Αμέσως μετά κάλεσε στην τράπεζα να ρωτήσει για την κατάθεση – μαμούθ και εκεί ήταν που… γκρεμίστηκαν όλα.

Τι συνέβη

Η τράπεζα τους είπε ότι επρόκειτο περί λάθους, ζήτησε συγγνώμη και συνάμα… τα χρήματα πίσω.

Ένας πελάτης είχε κάνει κατάθεση σε ξένο συνάλαγμα, με την εισροή κεφαλαίου να τη διαχειρίζεται τραπεζικός υπάλληλος. Ωστόσο, ο υπάλληλος έκανε λάθος στον αριθμό λογαριασμού και τα λεφτά κατέληξαν στην υπάλληλο του καταστήματος με τα παπούτσια.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, η τράπεζα απέσυρε τα χρήματα από το λογαριασμό της και απολογήθηκε για την αναστάτωση.

«Ήμουν εκατομμυριούχος, έχω μια φωτογραφία από τον τραπεζικό λογαριασμό με το ποσό, οπότε ακόμα μπορούμε να το κουβεντιάζουμε. Πρόκειται για μια καλή ιστορία» σχολίασε η για λίγα λεπτά εκατομμυριούχος.