Σαν από μηχανής θεός εμφανίστηκε για τους υπαλλήλους μίας εταιρείας μία ομπρέλα, οι οποίοι χάρη σε αυτή κέρδισαν δύο επιπλέον ρεπό.

Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι επιστρέφοντας στη δουλειά τους μετά το Σαββατοκύριακο, πήγαν να μπουν μέσα στα γραφεία τους, μάταια όμως, καθώς μία ομπρέλα είχε πέσει από μέσα και είχε μπλοκάρει την πόρτα.

Ένας υπάλληλος της εταιρείας ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter, στην οποία φαίνεται η ομπρέλα που έχει πέσει στη χαραμάδα, σημειώνοντας παράλληλα ότι η κατάσταση αυτή επικρατεί εδώ και δύο μέρες.

Ακόμη, ο ίδιος αναφέρει ότι κανείς δεν έχει μπορέσει να σκεφτεί έναν λειτουργικό τρόπο για να ανοίξει η πόρτα.

Η φωτογραφία, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες των social media να παραθέτουν πλήθος συμβουλών για να απελευθερωθεί η πόρτα από την ομπρέλα.


Ανάμεσα στις λύσεις που πρότειναν κάποιοι, ήταν οι εξής: να κάνουν μια τρύπα στην πόρτα ή να τρυπήσουν τον τοίχο δίπλα της ή να περάσουν κάποιο καλώδιο από τη χαραμάδα. Όμως, καμία από αυτές τις λύσεις δεν λειτούργησε, δήλωσε ο υπάλληλος Mike Ponticelli στο Vice.

«Δοκιμάσαμε τα πάντα. Η κατάσταση δεν φαίνεται να έχει κάποια προφανή λύση. Δύο κρεμάστρες μου χάθηκαν στη ‘μάχη’», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ponticelli και οι τρεις συνάδελφοί του «παγιδεύτηκαν» έξω από το γραφείο περισσότερες από δυο μέρες κατά τις οποίες δούλευαν απ' έξω με φορητό λάπτοπ και έβλεπαν το άδειο γραφείο τους μέσα από τη γυάλινη τζαμαρία.

Τελικά η εταιρεία πήρε έναν μηχανικό, ο οποίος έκανε μια τρύπα στο ταβάνι και σήκωσε την ομπρέλα χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο, ξεμπλοκάροντας επιτέλους την πόρτα.