Υπάρχει μία μικρή λίμνη στην Ινδονησία που έχει γίνει πόλος έλξης για μοναδικές selfies.

Συγκεκριμένα η λίμνη Umbul Ponggok έχει μέχρι και … λογαριασμό στο Instagram και περισσότερους από 40.000 followers, εκ των οποίων διάσημοι influencers απ’ όλη την Ασία που την επισκέπτονται για να βγάλουν τη δική τους ξεχωριστή selfie.

Η λίμνη είναι μικρή σε έκταση, συγκεκριμένα 20x50, ωστόσο τα νερά της είναι τόσα καθαρά και τα ψάρια που κολυμπούν μέσα της είναι τόσα πολύχρωμα που την έχουν αναγάγει σε αγαπημένη επιλογή για selfies κάτω από το νερό.

Ακόμη, η λίμνη διαθέτει και το δικό της σύστημα υδροδότησης, που τον έχουν εγκαταστήσει οι Αρχές και την τροφοδοτεί συνεχώς με καθαρό νερό, πράγμα που την έχει καταστήσει ιδανική για όσους θέλουν να τραβήξουν μία πόζα με τα ψάρια.

Οι τουρίστες που συρρέουν στη λίμνη κάθε σαββατοκύριακο είναι χιλιάδες και οι τοπικές Αρχές φροντίζουν να είναι όλα στην εντέλεια για να μην τους απογοητεύσουν.

Μάλιστα, για να μπορέσουν να εντυπωσιάσουν περισσότερο τους τουρίστες, οι έχουν τοποθετήσει διάφορα αντικείμενα στον βυθό της λίμνης, όπως μηχανές, τηλεοράσεις.