Οι τσακωμοί των υπουργών το τελευταίο διάστημα, με διαρροές, κόντρες και καρφιά, ταλανίζουν το εσωτερικό της κυβέρνησης, την ώρα που ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται για την τελική διαπραγμάτευση.

Η κόντρα του Κωστή Χατζηδάκη με τους Αθανασίο Τσαυτάρη και Μάξιμο Χαρακόπουλου για το γαλα, του Αδωνι Γεωργιάδη για τα φάρμακα, του Γιάννη Στουρνάρα με τον αναπληρωτή του Χρήστου Σταϊκούρα, όπως πρώτα είχαν γράψει τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και οι διαρροες εσχάτως μεταξύ του Νίκου Δένδια με τον Χαράλαμπου Αθανασίου, καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα.

Η κυβέρνηση, σε μια κρίσιμη στιγμή, " βασανίζεται " από αντικρουόμενες δηλώσεις υπουργών και οχι μονο, μετά και τις δηλωσεις του βουλευτή Χριστογιάννη με αποτέλεσμα ο Αντώνης Σαμαράς να ειναι έξω φρενών. Περα από αυτό όμως η προχειρότητα σε πολλά σημεία, όπως για παράδειγμα το τι θα γίνει με τις αποδείξεις, αφου το υπουργείο οικονομικών καθε μέρα αλλαζει και απόφαση, δυσχαιρένει την όλη κατασταση. 

Ο πρωθυπουργός στην συνεδριαση της Κ.Ο. την Πέμπτη θα στείλει το τελευταίο μύνημα σε υπουργούς και βουλευτες ενω όπως φαίνεται ο ανασχηματισμός ειναι όλο και πιο κοντά.

Γ.Σ.