Μια ιστορία για το άβατο των Εξαρχείων μεταφέρει ο Μικροπολιτικός των Νέων, μεταφέροντας τα λεγόμενα του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου: «Στη Βουλή, λοιπόν, μετέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος την απίστευτη περιπέτεια που έζησε πριν από μία εβδομάδα ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Παγαδάκης στα Εξάρχεια, ζητώντας την παρέμβαση της Ολγας Γεροβασίλη.

» Ο Παγαδάκης, που λέτε, οδηγούσε στην περιοχή όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσαν δύο νεαροί συγκρούστηκε με το δικό του στην οδό Τοσίτσα. Ο δημοσιογράφος τηλεφώνησε στην Τροχαία και τι λέτε πως του απάντησαν; Οτι οι αστυνομικοί δεν μπορούν να έρθουν στη συγκεκριμένη περιοχή που βρίσκεται στα Εξάρχεια και πρέπει να μετακινήσει ο ίδιος το αυτοκίνητό του στην οδό Πατησίων.

«'Εχουμε εντολές να μην πηγαίνουμε στα Εξάρχεια'. Τι κι αν το αμάξι δεν μπορούσε να μετακινηθεί; Καμία παρέμβαση. Η Γεροβασίλη τώρα, που επιχείρησε να απαντήσει -λέμε τώρα--, αν και παραδέχθηκε ότι υπάρχουν εντολές από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να μη γίνονται επεμβάσεις στην περιοχή, υποστήριξε ότι αυτές δίνονται από συνδικαλιστές που έχουν να δουλέψουν 20 χρόνια, προκειμένου… να πληγούν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου και η κυβέρνηση. Ομολογουμένως ενδιαφέρουσα απάντηση.»