«Ελπίδα με γνώση». Αυτό είναι το σύνθημα της καμπάνιας του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γιώργου Σταύρου Κρεμλή, ο οποίος περιοδεύει ανά την Ελλάδα ζητώντας από τους πολίτες να ψηφίσουν στις κάλπες της 26ης Μαϊου «όχι μόνον όσους γνωρίζετε αλλά κι εκείνους που γνωρίζουν».

Ο κ. Κρεμλής διετέλεσε νομικός σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και είναι τώρα Διευθυντής ε.τ. εντεταλμένος για θέματα κυκλικης οικονομοας και νησιωτικότητας. Μιλάει 4 γλώσσες, και γνωρίζει διαδικασίες, πρόσωπα και πράγματα του Ευρωπαϊκού κατεστημένου. Τα απαραίτητα –και σπάνια- αυτά προσόντα επέλεξε να τονίσει με έμφαση αλλά και με ταπεινότητα, σε μια προεκλογική εκστρατεία που φαντάζει ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Δίνοντας ιδιαίτερο βάρος σε θέματα περιβάλλοντος, κυκλικής οικονομίας, πράσινης επιχειρηματικότητας και νησιωτικής πολιτικής, αποδεικνύει ότι η γνωστική εξειδίκευση είναι σαφώς χρησιμότερη για μια χώρα απ’ ότι η πολιτικάντικη ημιμάθεια επί παντός επιστητού... Οι ψηφοφόροι φαίνεται ότι το αντιλαμβάνονται γι ´ αυτό προφανώς και ο κ. Κρεμλής έχει επιτύχει την καλύτερη αναλογία θετικών/αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο και δείχνει πλέον να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας