Νέα αηθή επίθεση σε βάρος πολιτικού του αντιπάλου εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο των κατηγοριών του βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο υποψήφιος που συγκίνησε όσο κανείς το πανελλήνιο για τη δύναμη, τη θέληση και την αποφασιστικότητά του να διεκδικήσει τα όνειρά του για ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους με κινητικό πρόβλημα δέχτηκε επίθεση από τον αναπληρώτη υπουργό που εξακολουθεί με «πλάτες» του Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται στην κυβέρνηση.

«Αν διεκδικουσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουροπουλε , να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κριση απο συμβούλιο οπως οι άλλοι γιατροί και οχι ετςι :(οπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ). ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτα που λες!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πολάκης.

Από εκείνη την ώρα πάντως στελέχη της κεντροδεξιάς αλλά και μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος έχουν σπεύσει να υποστηρίξουν τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο καταδικάζοντας την επίθεση που δέχεται. Χαρακτηριστικό είναι πως όλοι τους σημειώνουν ότι η λέξη ντροπή είναι λίγη για να περιγράψει τον αναπληρωτή υπουργό.