Σχεδόν έξι χρόνια μετά τη δολογονία του Παύλου Φύσσα συνέχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσαέχει αποφυλακιστει και βρίσκεται στο σπίτι του.

Παρόλα αυτά το πρωί της Παρασκευής η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέττυ Μπαζιάνα βρέθηκε στο δικαστήριοκαι διαμαρτυρήθηκε για την άθλια κατάσταση στις... τουαλέτες!

Αναλυτικότερα λίγο πριν από τις 9 το πρωί η κ Μπαζιάνα συνοδευόμενη από συνεργάτες του πρωθυπουργού και τον δημοσιογράφο Ματθαίο Τσιμιτάκη, σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, ντυμένη απλά, με τζιν παντελόνι και μαύρη μπλούζα, κάθισε στις προκαθορισμένες θέσεις για το κοινό και περίμενε την έναρξη της διαδικασίας.

Λίγο αργότερα έφτασε στην αίθουσα και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, που χαιρετήθηκε με την κυρία Μπαζιάνα και μάλιστα της ζήτησε να επισκεφθεί τις τουαλέτες του χώρου, που όπως είπε είναι σε άθλια κατάσταση.

Η κα Μπαζιανα συνομίλησε με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, οπως τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, Δικηγορο και στέλεχος του ΠΑΜΕ.

Υπενθυμίζεται πως η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται για 4η χρονιά (όσα τα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ) χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, τουλάχιστον μεχρι στιγμής, ενώ ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς, βρίσκεται αποφυλακισμένος στο σπίτι του, λόγω παρέλευσης του 18μηνου.