Στη μέση άφησε την ομιλία της η υφυπουργός εσωτερικών Μακεδονίας - Θράκης στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την επέτειο των 20 χρόνων λειτουργίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Αφορμή στάθηκαν σχόλια από το ακροατήριο που άφηναν να εννοηθεί ότι η Ελευθερία Χατζηγεωργίου αντί να μιλήσει για την προσφορά του νοσοκομείου αριθμούσε τα επιτεύγματα της κυβέρνησης στον τομέα της υγείας.

Η κ. Χατζηγεωργίου έπειτα από αυτά τα σχόλια κάποια εκ των οποίων ακούστηκαν σε ολόκληρη την αίθουσα, σταμάτησε την ομιλία της και εκνευρισμένη κατέβηκε από το βήμα.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από μικροφώνου από τους διοργανωτές της εκδήλωσης να μην αποχωρήσει η υφυπουργός κατευθύνθηκε στην έξοδο και αποχώρησε από την εκδήλωση.

Μέσα στο ενάμιση περίπου λεπτό που ήταν στο βήμα η Ελ. Χατζηγεωργίου μίλησε για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νοσοκομείου και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πολίτες, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιλογή όπως είπε της κυβέρνησης να δώσει προτεραιότητα στις ιατρικές παροχές μέσα σε συνθήκες κρίσης.

Να σημειωθεί ότι στο ακροατήριο βρισκόταν μεταξύ των άλλων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κούλογλου ο οποίος δεν ακολούθησε την υφυπουργό στην έξοδο, καθώς και ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες σχολίασε αρνητικά την απόφαση της κ. Χατζηγεωργίου να αποχωρήσει.

Πηγή άρθρου: makthes.gr