Άλλο ένα κείμενο υποστήριξης δημοσιοποιήθηκε την Κυριακή, στο πλαίσιο των... βαρύγδουπων μετακινήσεων από τις αντικερί του ΠΑΣΟΚ.

Αυτή τη φορά ο λόγος για πολιτικά στελέχη που ήταν ιδρυτικά μέλη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ του 1990, τα οποία φαίνεται πως τάσσονται και αυτά στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Τα συγκεκριμένα στελέχη σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα έχουν αποχωρήσει από το 2012 από το ΠΑΣΟΚ και μάλλον ήρθε η ώρα να βρουν νέα πολιτική στέγη.

Οι Νίκος Μαδεμλής, o Άγης Τάτσης, ο Κρίτων Βασιλικόπουλος, Νίκος Αβραμίδης και Άκης Πετρίτης είναι μερικοί από αυτούς που υπογράφουν τη σχετική ανακοίνωση σημειώνοντας μεταξύ άλλων.

«Είμαστε εδώ και παίρνουμε καθαρή πολιτική θέση υποστήριξης του Αλέξη Τσίπρα για τη συγκρότηση νικηφόρας προοδευτικής πλειοψηφίας, απέναντι στη Δεξιά και τους συνοδοιπόρους της» αναφέρουν.

Να σημειωθεί ότι τα πρώτα τρία παραπάνω στελέχη, την δεκαετία του 90, υπήρξαν στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, που άνηκαν στη σφαίρα επιρροής του Άκη Τσοχατζόπουλου και έδιναν μάχες για την επικράτηση του πρώην υπουργού στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.