Πολύς κόσμος μαζεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Ecali Club για να ακούσει τι είχε να πει, κυρίως, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ως προβεβλημένος υπουργός, η Άννα Διαμαντοπούλου, o Γιώργος Προβόπουλος και o Νίκος Δένδιας.

Ανάμεσά τους αρκετοί επιχειρηματίες που ήθελαν να ακούσουν τι θα έλεγε ένα από τα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη στην εκδήλωση που είχε τίτλο: «Ελλάδα: 2020-2030».

Όμως, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής δεν παρέστη τελικά και τη θέση του πήρε ο Γιώργος Τσίπρας, διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού.

Όπως διαβάζουμε, ο κ. Τσίπρας φέρεται να έκανε γενικές αναφορές, ισχυριζόμενος ότι πολλά πράγματα που θα έπρεπε να είχαν γίνει στο παρελθόν δεν έγιναν, δυσκολεύοντας το έργο της σημερινής κυβέρνησης. Η κα Διαμαντοπούλου φέρεται να αναφέρθηκε στη σημασία της εκπαίδευσης με κλασική παιδεία (Αριστοτέλης) και την ψηφιοποίηση ενώ τόνισε πως η Ελλάδα (!) θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στην υιοθέτηση του 5G (!).

Ο κ. Προβόπουλος φέρεται να αναφέρθηκε στην πρόβλεψη του ΔΝΤ και της ΕΕ για μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 1% μέχρι το 2060, που μετατρέπεται σε ύφεση υπό κάποιες δυσμενείς προϋποθέσεις.

Οσον αφορά τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό κ. Δένδια, αυτός φέρεται να αναφέρθηκε στον ρόλο της ασφάλειας.