Με μια ατάκα του κατάφερε όχι μόνο να ενθουσιάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και να ξεσηκώσει τον κόσμο.

Ο «δαιμόνιος» Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας, Παναγιώτης Παλπάνας, που κατάφερε να διοργανώσει μια θερμότατη υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ημαθία, και να πλημμυρίσει με κόσμο, μέσα κι έξω η αίθουσα του κινηματογράφου STAR, είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την επιτυχία της επίσκεψης του Προέδρου, αλλά και αυτός που κατάφερε να στείλει το πιο ηχηρό μήνυμα για την Μακεδονία.

«Δεν πρόκειται να δεχτούμε ποτέ το Βόρεια Μακεδονία, μπορούμε να δεχτούμε μόνο το Βόρεια της Μακεδονίας», είπε απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την προσφώνησή του κάνοντας το πλήθος να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα και τον ιδιο τον Πρόεδρο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομιλία του ήταν εκτός κειμένου και είναι από τους λίγους που μπορούν να το κάνουν γιατί πιστεύει αυτά που λέει. Να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Παλπάνας δεν είναι μόνο εξπέρ στις έξυπνες και εμπνευσμένες ατάκες, αλλά είναι και ο αυτός που κρατάει τις απόλυτες ισορροπίες στην Νέα Δημοκρατία Ημαθίας σε μια πολύ «ηχηρή» και έντονη για το κόμμα προεκλογική περίοδο.