Μεγάλη πρέπει να είναι τελικά η... φήμη της Μυρσίνης Λοΐζου στα Social Media και σίγουρα όχι για καλό.

Πέρα από το... θρίλερ για το ποια είναι τα πιστεύω της για τα θύματα της 17 Ν οι γκέφες της φαίνεται πως δυνεχίζουν να την εκθέτουν.

Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν η κα Λοϊζου είχε γράψει στο Twitter επί λέξει: «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη», ενώ είχε υπερασπιστεί τον Δημήτρη Κουφοντίνα για τις άδειες που λαμβάνει από τη φυλακή. Σήμερα μετά από αντιδράσεις η ίδια προσπαθεί να «γυρίζει» τα όσα έλεγε και έγραφε χαρακτηρίζοντάς τα «γλωσσικό ατόπημα».

Όμως απ' ότι φαίνεται δεν είναι τα μόνα μαργαριτάρια της...

Μετά τον Ξηρό και τις άδειες Κουφοντίνα, έρχονται και οι ειρωνείες για την τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, γράφοντας «από ότι μαθαίνω βελτιώθηκε ο τρόπος βράβευσης της «Ακαδημίας Αθηνών» γιατί παρουσιάζεται ως ο αποστολέας του παγιδευμένου φακέλλου στον Παπαδήμο».  

Ακόμη και οι αναφορές της στον πατέρα της και γνωστό μουσικοσυνθέτη μπορούν να χαρακτηριστούν «άστοχες» με τη ΣΥΡΙΖΑία υποψήφια να δηλώνει σε συνέντευξή της πως η οικονομική άνεση που έχει από τη δουλειά του πατέρα της, της έκανε κακό στη δική της ζωή κια καριέρα, αφού ουσιαστικά είναι ανεπάγγελτη.