Οπαδός της Αποκριάς δήλωσε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, αποκαλύπτοντας -σε νέα εμφάνιση στον ΣΚΑΙ- ότι την Τσικνοπέμπτη ντύθηκε γυναίκα αράχνη και ο σύζυγός της κόμης. Αυτό φυσικά έγινε σε ιδιωτική σύναξη.

Νωρίτερα είχε μιλήσει στο Θέμα 104,6 όπου σε πιο πολιτικό στυλ, εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «το μισό ΠΑΣΟΚ είναι ή πρόκειται να μπει στις φυλακές».

Διαχώρισε τη θέση της για τα δύο πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που στον τελευταίο ανασχηματισμό πήραν υπουργικές καρέκλες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τον Άγγελο Τόλκα και το Θάνο Μωραΐτη λέγοντας ότι: «τουλάχιστον δεν κατηγορούνται και είναι στελέχη άσπιλα και αμόλυντα και έχουν πιο φρέσκες ιδέες».

Για τις συνεχείς παρουσίες της στον ΣΚΑΪ η ίδια είπε ότι «εμένα δεν με πιάνει το εμπάργκο. Αν δεν με ήθελαν θα μου έλεγαν «το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία»».

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα είναι υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «δεν το έχουμε συζητήσει με τον Τσίπρα αλλά εκεί έχω κάνει όλη την εργασία μου».

Όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη είπε ότι «τον συμπαθώ πάρα πολύ. Δεν έχουν σχέση όσα κάνει με αυτά που έκαναν αυτοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Ερωτηθείσα για την κόντρα που είχε με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο και τη φράση της «δεν σας έβαλα αγγούρια γιατί είχατε πει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «εγώ με τους ομοφυλόφιλους τα έχω πάει πάρα πολύ καλά, έχω λάβει μέρος σε τέσσερα συνέδριά τους».

Αποκάλυψε, τέλος, ότι θα προχωρήσει σε αγωγή κατά του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Καλλιάνου μετά την τηλεοπτική κόντρα που είχαν υποστηρίζοντας ότι ήταν «σεξιστική» η φράση του μετεωρολόγου «ξεφτιλίζεστε, 70 χρονών γυναίκα» προσθέτοντας ότι τα χρήματα θα τα δώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.