Στην κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Ηνωμένου Βασιλείου έδωσε το «παρών» ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και νυν υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β Αθηνών Σάκης Ιωαννίδης.

Η παρουσία του δεν ήταν φυσική  αλλά διαδικτυακή καθώς ο Σάκης Ιωαννίδης εγκαινίασε τη διαδικτυακή πλατφόρμα της ΟΝΝΕΔ Ηνωμένου Βασιλείου, δίνοντας διαδικτυακές ευχές. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, συνεχάρη την οργάνωση χαρακτηρίζοντάς την, μια από τις πιο ενεργές και δυναμικές, ενώ ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει ό,τι καλύτερο στον καθένα και την καθεμία προσωπικά, με τη Νέα Δημοκρατία να είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο ίδιος δεν μάσησε τα λόγια του σηκώνοντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για το κυβερνητικό πλάνο της Νέας Δημοκρατίας. Παρουσίασε το κοστολογημένο σχέδιο της παράταξης και τόνισε ότι ήρθε η ώρα για σκληρή δουλειά. Τόνισε επίσης ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι να αφήσει στην άκρη κάθε πολιτικό κόστος με σκοπό να αποκαταστήσει το κύρος της χώρας σε κάθε επίπεδο, κάνοντας παράλληλα τα πάντα για να αντιστρέψει το φαινόμενο του brain drain.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Ιωαννίδης διαβεβαίωσε τους ΟΝΝΕΔίτες του Ηνωμένου Βασιλείου, ότι  θα συνεχίσει να δίνει μάχη μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια σοβαρή πρόταση για ψήφο των κατοίκων εξωτερικού.