Επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Εντευκτήριο της Βουλής μεταξύ της Μακεδόνισσας Έλενας Ράπτη και του … αρχιτέκτονα της Συμφωνίας των Πρεσπών Νίκου Κοτζιά. Την ώρα που η βουλευτής της ΝΔ συζητούσε με συνεργάτες της ξεκίνησε την ομιλία του ο Π. Καμμένος και τότε παρεκάλεσε έναν αστυνομικό να ανεβάσει λίγο την ένταση του ήχου για να τον ακούσει.

Σύμφωνα με αυτόπτες , εκείνη τη στιγμή σηκώθηκε όρθιος και αναψοκοκκινισμένος ο πρώην υπουργός Εξωτερικών που κάθονταν δίπλα και άρχισε να διαμαρτύρεται φωναχτά. Δικαίως , κατά μέρος, αφού η σχέση Κοτζιά – Καμμένου έχει ξεφύγει από τα έσχατα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης. Αδίκως, κατά το μεγαλύτερο , αφού όπου βλέπουν ο ένας τον άλλον κρύβονται σαν τους Μακρυκωσταίους και τους Κοντογιώργηδες με αποτέλεσμα να την πληρώνουν όσοι ακούνε τις μεταξύ τους ύβρεις.

Η Θεσσαλονικιά βουλευτής, λοιπόν, δεν του χαρίστηκε. Του απάντησε αυστηρά και δωρικά:« Εδώ είναι Βουλή θα σέβεστε απόλυτα τα δημοκρατικά δικαιώματα όλων. Θέλω ν΄ ακούσω γιατί μ΄ ενδιαφέρει τι θα πει ο κάθε αρχηγός για τη Μακεδονία». Τότε ο Κοτζιάς έβαλε το κεφάλι κάτω, μάζεψε το διαμέτρημα του κι έφυγε γοργά - γοργά

 Δ.ΓΙΑΝΝ.