Σφοδρή επίθεση κατά του Γιάννη Ραγκούση εξαπέλυσε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη.

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο «ντροπή και αίσχος, θράσος και κατάντια και για τον ίδιο και για εμάς που τον ανεχθήκαμε και δεν τον φτύσαμε στο παρελθόν. Ελπίζω να μου δοθεί η δυνατότητα να τον φτύσω στο μέλλον».

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε ουκ ολίγα likes από συντρόφους της στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ, που συμφωνούσαν με τα όσα έγραψε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ 

Ολόκληρη η ανάρτηση της Σούλας Μερντίτη 

«Ως πρώην δήμαρχος Πάρου, αυτοσυστήθηκε, πολιτικά βέβαια, ο κ. Ραγκούσης. Υπήρξε γραμματέας του πανίσχυρου ΠΑΣΟΚ, του ΠΑΣΟΚ του 45%, υπήρξε πανίσχυρος και αλαζονικός υπουργός Εσωτερικών, υπουργός Συγκοινωνιών, υπουργός Εθνικής Αμυνας, διεκδίκησε την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, εισηγήθηκε και ψηφίστηκαν μια σειρά νομοσχέδια, όπως Καλλικράτης, διαύγεια, και το μόνο που μπόρεσε να αναγνωρίσει για τον εαυτό του χθες βράδυ, ήταν η θητεία του ως δήμαρχος Πάρου. Κρίμα, κρίμα. Ντροπή και αίσχος, θράσος και κατάντια και για τον ίδιο και για εμάς που τον ανεχθήκαμε και δεν τον φτύσαμε στο παρελθόν. Ελπίζω να μου δοθεί η δυνατότητα να τον φτύσω στο μέλλον».