Χαμόγελα, θερμές χειραψίες, αγκαλιές αλλά και το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας σαν... την τούρτα του νεόνυμφου ζευγαριού από τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρέσβη των ΗΠΑ.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς βρέθηκε στο πλευρό του πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Μάλιστα, μπορεί η κυβέρνηση να είναι από τις λίγες που στηρίζουν το καθεστώς του Μαδούρο στη Βενεζουέλα, ενώ οι ΗΠΑ και η ΕΕ καταδικάζουν και έχουν αναγνωρίσει ως μεταβατικό πρόεδρο τον Χουάν Γκουαϊδό, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τα στελέχη της.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Παππάς ήταν ένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν σε ταξίδι στην Βενεζουέλα, κάτι που είχε προκαλέσει πολλά ερωτήματα. Ωστόσο οι στενές σχέσεις τις ελληνικής κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα με τις ΗΠΑ επιβάλουν στα στελέχη της κυβέρνησης να είναι και με τον Μαδούρο και με τις ΗΠΑ.

Γι αυτό και τα χαμογέλα στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου περίσσευαν ανάμεσα σε Παππά και Πάιατ.