«Ψηφίστε μας για να σας διορίσουμε στο δημόσιο»! Μόνο σ’ αυτό το επίπεδο λαϊκισμού δεν είχε φτάσει η κυβέρνηση και με την Τασία Χριστοδουλοπούλου κατάφερε να το φτάσει και να το ξεπεράσει.

Η Τασία, «ενσαρκώνοντας» με μεγάλη επιτυχία το ρόλο του «Μαυρογιαλούρου» δεν δίστασε μέσα στη Βουλή να πάρει το λόγο και να ζητήσει από τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά και από όσους ονειρεύονται μια θέση στο δημόσιο να στείλουν τη ΝΔ στην αντιπολίτευση.

Προφανώς η Τασία, είναι πεπεισμένη ότι η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση και προσπαθεί να πείσει τους δημοσίους υπαλλήλους, νυν και μέλλοντες, να την «στείλουν» στην αντιπολίτευση. Μάλιστα, με την απίστευτη δήλωσή της η Τασία του ΣΥΡΙΖΑ, της «πρώτης φοράς αριστερά… στην εξουσία» που θα διώξει το παλιό και το φθαρμένο και θα φέρει την αξιοκρατία, θυμίζει στους Έλληνες το… όνειρο και το ζητούμενο του δημοσίου και τους καλεί να μην ψηφίσουν ΝΔ γιατί αλλιώς… δεν θα διοριστούν στο δημόσιο.

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι και όσοι φιλοδοξούν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι θα σας στείλουν και πάλι στην αντιπολίτευση με την ψήφο τους», είπε χαρακτηριστικά «παγώνοντας» την Ολομέλεια της Βουλής.

Πιστή, δε, στο αφήγημα της κυβέρνηση κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έχει δώσει ως αρμόδιος Υπουργός δείγματα γραφής! «Μιλάμε σε μια βουλή που όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης θεωρούν ότι τον Αύγουστο δεν έγινε τίποτα και συνεχίζουμε να ζούμε στα μνημόνια.

Μια αντιπολίτευση που εχθρεύεται τους δημόσιους υπαλλήλους και τους θεωρεί υπερβολικούς για τα δημόσια ταμεία» συνέχισε για να προσθέσει η αντιπολίτευση είναι εχθροί του κράτους και της δημόσιας διοίκησης για να εξυπηρετεί τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Ο Μητσοτάκης ως αρμόδιος υπουργός έχει δώσει δείγματα γραφής», είπε χαρακτηριστικά.