Απολαμβάνει την δημοσιότητα τελικά ο Νίκος Καρανίκας, ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αρκεί τα μέσα ενημέρωσης που τον προσεγγίζουν να είναι ανάλογα της προσφοράς του.

Γι’ αυτό και αποκάλυψε στην Wall Street Journal την συνταγή για επενδύσεις εκατομμυρίων που περιμένει για την χώρα μας, μέσα από το πρότζεκ της φαρμακευτικής κάνναβης που «τρέχει» ο ίδιος.

Στην εφημερίδα συστήνεται  ως συντονιστής του πρότζεκτ και υπόσχεται επενδύσεις εκατομμύριων στη χώρα μας, ενώ αποκαλύπτει μάλιστα ότι κάνουν ουρά οι επενδυτές προκειμένου να… σκάσουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για το πρότζεκτ του. Ειδικότερα, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας μιλά στην εφημερίδα Wall Street Journal ως «συντονιστής του κυβερνητικού σχεδίου για την φαρμακευτική κάνναβη».

Η αμερικανική εφημερίδα κάνει αφιέρωμα για την φαρμακευτική κάνναβη στην Ελλάδα και ο Ν. Καρανίκας μιλάει για τα επενδυτικά πρότζεκτς που βρίσκονται σε εξέλιξη στη χώρα μας.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο κ. Καρανίκας, οι πρώτες επενδυτικές άδειες αντιστοιχούν σε επενδύσεις ύψους 185 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, όπως είπε ακόμη 10 εταιρείες, κυρίως από τον Καναδά και τα ο Ισραήλ σκοπεύουν να επενδύσουν από 10 έως 100 εκατ. ευρώ σε επενδύσεις στον εν λόγω τομέα, με απώτερο στόχο τις εξαγωγές σε μεγαλύτερες αγορές, όπως η Γερμανία.