Υποδεχόμενη τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Νετανιάχου φάνηκε να έχει απορίες για το όνομά της...

«Χαίρομαι που σε βλέπω ξανά. Λοιπόν, το όνομά σου είναι Μπέτυ ή…» ρωτά την κυρία Μπαζιάνα, και εκείνη να απαντά: «Μπέτυ!».

Βλέπετε με τα Μπέτυ και τα Περιστέρα μπερδεύτηκε και η σύζυγος του ισραηλινού πρωθυπουργού. Και για να μην υπάρξει καμία παρανόηση για το πώς λένε τη σύντροφο του Πρωθυπουργού (ή τέλος πάντων πώς την αποκαλεί ο κ. Τσίπρας) οι Ισραηλινοί το έκαναν και… βίντεο.

Όπως διαβάζουμε στον Βηματοδότη, στο σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ στο Τwitter, η κυρία Μπαζιάνα αναφέρεται και με τους δύο τρόπους, Περιστέρα και Μπέτυ. «Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου και η σύζυγός του Σάρα παρέθεσαν δείπνο για τον έλληνα πρωθυπουργό Τσίπρα και τη σύντροφό του Περιστέρα «Μπέτυ» Μπαζιάνα και τον κύπριο πρόεδρο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του Αντρη Μουστακούδη, στην πρωθυπουργική κατοικία στην Ιερουσαλήμ».

Το νέο look της Περιστέρας

Όπως γράφουν sites (κοσμικά και μη) η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα στο Ισραήλ έκανε ίσως την πιο ωραία εμφάνισή της τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είναι κυρία Πρωθυπουργού.

Μετά από μια σειρά εμφανίσεων με φορέματα άλλοτε πολύ κάζουαλ, άλλοτε πολύ και αταίριαστα πλουμιστά φαίνεται ότι έχει καταφέρει να βρει το στυλ της στα παντελόνια, τα οποία άλλοτε φορά ως κοστούμια, άλλοτε (όπως στο Ισραήλ) ως ολόσωμες φόρμες, που αποτελούν άλλωστε τα τελευταία χρόνια και μόδα που σαρώνει.