Περίπου μισή ώρα διήρκεσε η συνάντηση της Φώρης Γεννηματά με τον Κώστα Σημίτη, στον απόηχο της διαταγής για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού.

Μετά το τέλος της συνάντησης η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «Είναι ξεκάθαρο πως ματαιοπονούν. Με τη λάσπη στα χέρια θα μείνουν γιατί εμάς θα μας ξαναβρούν μπροστά τους»

Πριν ξεκινήσει η συνάντηση, ο Κώστας Σημίτης είπε στην Φώφη Γεννηματά πώς ελπίζει επόμενη φορά να βρεθούνε για καλό, με τον Φώφη Γεννηματά να του απαντά πως «θα είναι σίγουρα, το βράδυ των εκλογών για πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την εκλογική επιτυχία της παράταξης».

Να σημειωθεί ότι το Κίνημα Αλλαγής κορυφώνει την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσοι ευελπιστούν να αναβιώσουν το «βρώμικο ‘89» με ένα αντίστοιχο το 2019 για να πετύχουν σήμερα αυτό για το οποίο απέτυχαν παταγωδώς τότε, ματαιοπονούν» επισημαίνουν οι συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά σε άτυπη ενημέρωση που εξέδωσαν για το ζήτημα της σκανδαλολογίας.

«Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο κ. Τσίπρας έχει αποτύχει σε όλα στην διακυβέρνηση του. Και αυτή η αποτυχία πρέπει να συγκαλυφθεί με αντιπερισπασμούς» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Μέτωπο Κινήματος Αλλαγής με ΣΥΡΙΖΑ και «ασπίδα» στον Σημίτη