Ασύλληπτο κι όμως αληθινό. Η πρωινή αιφνιδιαστική έφοδος των δημοτικών υπαλλήλων της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Εργασίας κατέληξε άδοξα, επειδή η Έφη Αχτσιόγλου δεν είχε πάει στο γραφείο της. Τσαγκαροδευτέρα γαρ.

Και εκτός από την υπουργό, δεν είχαν προσέλθει ούτε οι υπάλληλοι στον 8ο όροφο. Φύλακες δεν υπήρξαν παρά μόνον ένας-δύο στο ισόγειο του κτιρίου, ενώ η ΕΛΑΣ δεν είχε ειδοποιηθεί. Θα μπορούσε λοιπόν ο οποιοσδήποτε να εισέλθει ανενόχλητος και να κάνει ό,τι γουστάρει σε όποιον όροφο ήθελε και σε όποιο σημείο.

Μία και μοναδική κλητήρας βρισκόταν έξω από την επτασφράγιστη κύρια είσοδο του υπουργικού της γραφείου. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο γενικός γραμματέας, Α.Νεφελούδης, ο οποίος δέχτηκε να τους συναντήσει λέγοντας ότι η υπουργός ήταν στη Βουλή (σ.σ. Δευτεριάτικα;).

Με τα πολλά συναντήθηκαν μαζί του και είπαν ότι αν μέχρι την επόμενη βδομάδα δεν κάνουν ραντεβού με την κ. Αχτσιόγλου, θα επανέλθουν παρατάσσοντας μπροστά στη Σταδίου τα σκουπιδιάρικα. Και τούτο διότι επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι υπάλληλοι στην καθαριότητα των Δήμων μετρούν 44 θύματα από εργατικά ατυχήματα, επειδή η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς Αριστερά» δεν δίνει λεφτά για τα στοιχειώδη, τη συντήρηση των οχημάτων και των υποδομών.