Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος Πολάκης ξεφεύγει και προσπαθεί να κάνει χιούμορ με ζητήματα πολύ σοβαρά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά την συνήθη τακτική του εξαπέλυσε επίθεση προς τα ΜΜΕ.
Στην ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτίθεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατηγορώντας τα για εμπόριο ψεύτικης θλίψης τις ημέρες της τραγωδίας στην Ανατολική Αττική, με αφορμή τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια.

Με μια ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στηλιτεύει τον τρόπο που είχαν καλύψει πολλά μέσα ενημέρωσης την φονική πυρκαγιά στο Μάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δεκάδες άνθρωποι και τις επιθέσεις που εξαπέλυαν στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
«Ρένα Δούρου ακόμα να παραιτηθείς;;;;; Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρους στη Καλιφορνια!!!!! Γιατι δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;;; Υγ.Τα οσα έχετε κανει δυο μήνες τωρα εσείς ως περιφέρεια και το Υπ Υποδομων στο Μάτι γιατι άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λεει;;;; Μόνο τις μερες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη…», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Φυσικά πολλοί ήταν αυτοί που απάντησαν στον κ. Πολάκη υπενθυμίζοντας του οτι οι νεκροί από την φωτιά στο Μάτι δεν είναι ένα γεγονός για το οποίο μπορεί να κάνει χιούμορ.