Μυστήριο επικρατεί για έναν νέο (;) συνεργάτη του Μεγάρου Μαξίμου, που έχει, μάλιστα, και τον χαρακτηρισμό «εξωτερικός». Ολα ξεκίνησαν από ένα έγγραφο της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού με ημερομηνία 29 Οκτωβρίου 2018, στο οποίο γίνεται λόγος για κάλυψη των εξόδων μετακίνησης ενός «εξωτερικού συνεργάτη» του κ. Τσίπρα από τη Βασιλεία της Ελβετίας στην Αθήνα και εν συνεχεία επιστροφής του στη Βασιλεία.

Μέχρι πρόσφατα δεν ήταν γνωστό ότι στο πρωθυπουργικό επιτελείο είχε ενταχθεί κάποιο πρόσωπο από την Ελβετία. Ωστόσο, μετά τη δημοσιοποίηση του... κυβερνητικού μυστηρίου σε επίσημο έγγραφο, δημιουργούνται πολλά ερωτήματα για τον ρόλο του εξ Ελβετίας «εξωτερικού συνεργάτη» του Ελληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνεται ότι στο ίδιο έγγραφο γίνεται λόγος για εξωτερικούς -πάλι- συνεργάτες του πρωθυπουργού από τη Θεσσαλονίκη, κάτι που εντείνει τη... μυστηριώδη ατμόσφαιρα του Μεγάρου Μαξίμου, μιας και δεν ήταν γνωστό μέχρι τώρα ότι στο επιτελείο του κ. Τσίπρα υπήρχαν εξωτερικοί συνεργάτες.

Πηγή: Secret