Στο Συνέδριο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα, βρέθηκε ο Βασίλης Φεύγας και μοιράστηκε μέσω social media… στιγμές και αναμνήσεις.

Ο πετυχημένος σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, επί σειρά ετών και με συνέπεια στο πλευρό του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει ανοίξει μεθοδικά και μς αξιοπρέπεια πολιτική περπατησιά στην Αιτωλοακαρνανία, ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, ενισχύοντας τον πολιτικό λόγο της Κεντροδεξιάς.

Ο Βασίλης Φεύγας έχει και ένα σημαντικό πολιτικό αποτύπωμα στις μάχες της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, ενώ αξία έχουν τρια photo opportunities με χαμόγελα:

Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο συνδέονται με μακρά και αδιατάραχτη σχέση.

Με τον Επίτροπο της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Χρήστο Στυλιανίδη, με τον οποίο γνωρίζονται από το 2006, όταν είχαν συνεργαστεί στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, στις πρώτες εκλογές μετά το δημοψήφισμα για το Σχέδιο Ανάν, το 2004.

Με τον σημερινό πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο, με τον οποίο γνωρίζονται και σχετίζονται με φιλία, από την εποχή της φοιτητικής δράσης του σημερινού επικεφαλής της γαλάζιας νεολαίας.