Το πρωί της περασμένης Τρίτης βρέθηκα στο «Βυζαντινόν» του ξενοδοχείου «Hilton», προκειμένου να πραγματοποιήσω επαγγελματικού περιεχομένου συνάντηση. Φτάνοντας στο σημείο, διαπίστωσα ότι σε ένα από τα τραπέζια καθόταν (μόνος) ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, με τον οποίο γνωρίζομαι κάμποσα χρόνια.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου σηκώθηκε για να με χαιρετήσει. Δημοσία θέα, παρακαλώ.

Λίγα λεπτά αργότερα, έφτασε στο σημείο ο Ευάγγελος Αντώναρος, που επίσης με χαιρέτησε, εκφράζοντας παράλληλα παράπονα για τη σκληρή κριτική που του ασκούν τα «Π».

Θέλοντας να μη φέρω σε δύσκολη θέση κυρίως τον Κουίκ, αποφάσισα να μεταφέρω το ραντεβού μου σε άλλο καφέ του ξενοδοχείου.

Φεύγοντας, για λόγους ευγένειας, έκρινα σκόπιμο να χαιρετήσω τους δύο παλιούς δημοσιογράφους.

Δεν θα το έκανα αν πίστευα ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο υφυπουργός Εξωτερικών βρισκόταν (και) υπό φυσική παρακολούθηση, όπως αποδείχθηκε από το φωτογραφικό στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Διαδίκτυο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κουίκ είναι προβληματισμένος, όχι από μένα, αλλά από τις επιθέσεις που εξαπολύει ο Καμμένος εναντίον του. Και δίκιο έχει.

Πηγή: Secret