H Κατερίνα Ακριβοπούλου «κάρφωσε» τον συμπαρουσιαστή της στην εκπομπή "Δεύτερη Ματιά” της ΕΡΤ, Σωτήρη Καψώχα, που ήταν στο γραφείο Τύπου του πρώην υπουργού, Γιάννου Παπαντωνίου.

Εισάγοντας το ρεπορτάζ για την υπόθεση της προφυλάκισης του πρώην υπουργού, Γιάννου Παπαντωνίου, η Κατερίνα Ακριβοπούλου αφού σημείωσε ότι ο κ. Παπαντωνίου είχε «καταλυτικό ρόλο στον εκσυγχρονισμό» είπε στον Σωτήρη Καψώχα: «Θέλω να σε ρωτήσω, πώς γίνονταν αυτές οι δουλειές; Ήσουν στο γραφείο Τύπου του Παπαντωνίου...».

Ο Σωτήρης Καψώχας, αφού έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι εκείνος ήταν απλά ένας από τους τέσσερις δημοσιογράφους που απασχολούνταν στο γραφείο Τύπου: «Βγάζαμε τα δελτία Τύπου…», είπε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Στη συνέχεια, όμως, ο Σωτήρης Καψώχας προχώρησε σε μια μακρά αναδρομή στην περίοδο της πρωθυπουργίας του Κώστα Σημίτη, την οποία ξεκίνησε λέγοντας ότι «πράγματι ο Παπαντωνίου ήταν ο μακροβιότερος τσάρος της Οικονομίας. Θα σου πω να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν είμαι της λογικής του "μαζί τα φάγαμε" του Πάγκαλου και όσοι έχουν κατηγορηθεί για διασπάθιση δημοσίου χρήματος η Δικαιοσύνη να κάνει το προφανές.

Ισχύει για τον Γιάννο Παπαντωνίου και για κάθε Γιάννο Παπαντωνίου. Επειδή είμαι δημοσιογράφος, αντιλαμβανόμαστε πράγματα στην ατμόσφαιρα, σαν αίσθηση, δεν τεκμηριώνονται, η ιστορία έχει γκρίζες ζώνες.... Η περίοδος Σημίτη έχει πολλές γκρίζες ζώνες».

Δείτε το βίντεο