Μια μεγάλη συνάντηση με καθηγητές πανεπιστημίων θα έχει ο Κυρ. Μητσοτάκης, στους οποίους θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το όραμά του για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά κυρίως να ακούσει τις απόψεις τους.

Η συνάντηση οργανώνεται αθόρυβα και συστηματικά από το γραφείο του προέδρου της Ν.Δ., μαζί με τον σύμβουλο του προέδρου για θέματα πανεπιστημίων και αναπληρωτή καθηγητή Καρδιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεράσιμου Σιάσου, αλλά και την επίβλεψη της βουλευτού και τομεάρχη Παιδείας του κόμματος, Νίκη Κεραμέως και θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (στην αίθουσα «Ιφιγένεια»). Θα ξεκινήσει με ομιλία του κ. Μητσοτάκη και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Περισσότερα από 200 μέλη του διδακτικού προσωπικού των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας αναμένεται να δώσουν το «παρών», σε μία συνάντηση στην οποία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει ιδιαίτερη σημασία, τόσο για να επικοινωνήσει προς την πανεπιστημιακή κοινότητα τις δικές του προτάσεις όσο -κυρίως- για να ακούσει από τους ίδιους τα ζητήματα που τους απασχολούν